• Share

Nebunii in oras: condimentare urbana de Dragobete Day

Nebunii in oras: condimentare urbana de Dragobete Day

 

Exista studii si harti afective conform carora februarie este o luna cu cantec, relational vorbind. In afara de luna iubirii, pare a fi si una dintre perioadele din an cand oamenii se despart mult mai des decat in alte momente. Dar indiferent de statusul marital de pe FB, stim cu totii ca dupa Valentine's Day urmeaza Dragobetele, corespondentul autohton al sarbatorii de peste ocean.

 

In caz ca nu e va e teama de Zburator, (cronica aici), ce-ar fi sa aveti un Dragobete bucurestean ceva mai condimentat? Cat despre condimente, se vor adauga, dupa gust, in oras, la cina, peste cadouri sau la petreceri - orice este permis.

 

 

orasul meu love felicitari

Love Felicitari by Orasul Meu (like & share aici)

 

Restaurante aromate

 

Pentru o altfel de condimentare si incingere a spiritelor, alegem sa mancam thailandez sau mexican.

 

In caz ca nu ati ajuns inca in Thailanda, o vizita de o seara la Kunnai poate fi o experienta unica pentru papilele voastre gustative. Preturile sunt relativ mari, dar chiar veti avea senzatia de special. Iar pentru o cina cu arome mexicane, Don Taco poate fi o alegere inedita.

 

 

Unde dansam de Dragobete?

 

Intre Valentine's Day si Martisor iesim la distractie in cinstea lui Dragobete. Iata si unde:

 

La Barletto va fi Dragobete Party inca de vineri iar daca va mai sarbatoriti si ziua de nastere, aveti un discount de 50%. In caz ca aveti vreo petrecere de burlacie in plan, tot in acest weekend, la Club XS, se anunta o Seara a menajerelor sexy. Iar daca nu aveti de gand sa va opriti din petrecut tot weekendul, e bine de stiut ca la B52 va fi Weekend in luna paharomanticilor si ca nimeni n-o sa va ia niciodata dragostea si nici paharul...

 

Si daca nu va e teama sa adaugati acel extra varf spicy, puteti incerca combinatia lounge, sexy club si cabaret la The Buddhist Exotic Cigar Club. Sau puteti merge la cinema sa vedeti Her (cronica aici). 

Distribuie