• Share

Parcuri acvatice din Bucuresti

Parcuri acvatice din Bucuresti

 

Cand caldura-i mare si nu mai functioneaza nicio metoda sa te racoresti, si mai vrei si distractie, parcurile acvatice sunt o idee inspirata.

 

 

Crangasi Aqua Parc ti-e cunoscut drept strandul Dambovita. Sunt 7 hectare de cutreierat, pe tobogane, prin bazine, piscine, terenuri de fotbal, tenis sau baschet. Daca esti in forma, iti testezi superputerile intr-unul din cele doua bazine olimpice, sau poti opta pentru cel cu valuri, dac-ai venit doar pentru bronz masiv si priviri languroase.

Oricand poti da peste o prezentare, un spectacol, dans sau muzica, din acest motiv e amplasata si scena. Ai Beach Bar-ul sa-ti potolesti setea si poftele, dar si o zona de Barbeque daca-ti vine pofta de gratar sau pizza pe vatra. De luni pana vineri, accesul e 30 Lei, in weekend si sarbatori legale 50 Lei. Studentii si pensionarii au reduceri, 30 Lei, respectiv 20 Lei. Programul e intre 08:00 - 20:00.

 

 

Orasul distractiei fara sfarsit, cum se autointituleaza Water Park, se intinde pe 40.000 de metri patrati destinati celor 30 de tobogane care-ti stau la dispozitie. Fiecare zona are o tematica diferita: zona copiilor, adultilor, food & beverage, VIP si cea sportiva. Te relaxezi pe sezlonguri, sub umbrela sau incerci terenul de volei si fotbal pe nisip sau cel sintetic de tenis/ fotbal.

E de mentionat faptul ca sistemul de tratare a apei e dotat cu niste minunatii care dozeaza substanta de curatare in doza optima, adica nu vei mirosi a clor cand iesi din apa cum miros hainele dupa ce le-ai spalat cu inalbitor. Tarife, abonamente sau program gasesti aici.

 

 

La Divertiland ai sase zone, dupa cum urmeaza: Los Petitos, pentru cei mici, desigur, care se imparte in Elephant Springs si Hippo Pool; Arena del Sol consta in 3700 de metri patrati de plaja cu nisip; Los Turbos e pentru aventurierul din tine, cu tobogane, tuburi inchise si deschise gata sa te surprinda: Rainbow Tower, Kilimanjaro si Waterfall; La Insula e pentru relaxare. Iti iei un colac si plutesti lenes prin toate atractiile parcului sau iti iei un foisor privat, pentru ca si asta se poate. Se divide in Lazy River, Splash Attack si VIP Gazebos. La Plaja gasesti valuri intr-o gama variata, sub diverse modele si la intervaluri de timp diferite. N-ai fi crezut, dar exista. Informatii despre bilete si abonamente - aici.

Mai e si Acvamania, un concept Aquaglide, pe lacul Mogosoaia. Tot ce se intampla aici are la baza agrementul nautic. In plus, totul e gonflabil. Tobogane, piste de alergare, trambuline si sisteme speciale de catapultare. Si de parca asta n-ar fi indeajuns, poti lua cursuri de caiac, stand-up-paddle, sailing sau faci o cursa cu scuterele submersibile See Doo. Daca vrei sa mergi in timpul saptamanii trebuie sa faci o programare inainte, iar sambata si duminica intre orele 10:00 - 20:00. Tarifele pentru acces le gasesti aici.

 

 

Si Therme iti ofera o astfel de zona. Ce-i drept, intr-o mica parte rezervata pentru aventura. Piscine speciale, tobogane si snack bar, printre palmieri si alte plante exotice. Daca iti plac inaltimile, sariturile pline de adrenalina si orice altceva iti face pulsul sa creasca, ar fi bine sa nu mergi cu asteptari marete, ci doar cu gand de energizare. In schimb, Galaxy s-a extins cu piscina exterioara si un nou restaurant. Preturile sunt aici, iar programul aici.

Distribuie