• Share

Pe locuri, fiti gata, vacanta mare si plina de evenimente a inceput si in Bucuresti

Pe locuri, fiti gata, vacanta mare si plina de evenimente a inceput si in Bucuresti

 

Saptamana aceasta este foarte bogata in evenimente pentru copiii de toate varstele, ceea ce nu poate decat sa ne bucure! :)

 

Pentru cine iubeste filmele de desene animate exista o multime de alegeri la toate cinematografele din tara:

 

Universitatea Monstrilor - continuare filmului Monsters, Clopotica si secretul aripilor (noi am descoperit ca filmul prinde foarte bine chiar si la baieti - David al meu este indragostit de el), Croods, Aventuri in Zambezia si Regatul Secret. Exista pentru toate aceste filme si variante 3D si 2D si variante dublate si subtritate, deci aveti de unde alege.

 

Pentru cei pasionati de pictura, la Rita Veverita gasiti o oferta bogata de cursuri de arte plastice si de pictura cu degetele, pentru copii de toate varstele.

 

 

vacanta de vara copii evenimente

 

 

La prietenii nostri de la Lumea lui Momo gasiti ateliere de pictura, de pictura, de fotografie pentru copii si de dezvoltare personala. Incepand de marti, 25 iunie, pana vineri, 28 iunie, va avea loc un atelier foarte interesant - Sa cunoastem cartile prin teatru - atelier de teatru si povesti pentru copii intre 4 si 8 ani. Atelierul este sustinut de Antoaneta Zaharia, actrita, invatatoare si nu in ultimul rand, mama a 3 copii.

 

La librariile Carturesti, pe perioada vacantei au loc multe activitati pentru copii. In saptamana aceasta la ceainaria Verona ei au pregatit Calatoriile fantastice.

 

La Opera Romana, miercuri si sambata, va avea loc Atelierul tematic de seara pentru copii de varsta mica - Lacul lebedelor. Spectacole de opera pentru copii sunt si la Opera Comica.

 

Ateliere pentru copii sunt in desfasurare si la Muzeul Taranului, la Muzeul National "George Enescu" si la Muzeul National de Arta. La Muzeul Antipa inca puteti vizita expozita de Fluturi Tropicali Vii si The Human Body.

 

Deci, timp sa fie si vacanta multa, pentru ca de activitati dedicate prichindeilor nu ducem lipsa. Spor la distractie!

 

Powered by a Ready 2 Use mom.

Distribuie