• Share

Petreceri de Craciun: unde iesim sa ne distram dupa cina in familie

Petreceri de Craciun: unde iesim sa ne distram dupa cina in familie

 

S-a dovedit statistic: Sarbatorile sunt pentru multi o perioada usor deprimanta, in care reuniunile de familie se pot lasa, in afara de cadouri si impodobirea bradului, si cu discutii aprinse etc. De aceea, pentru o buna gestionare a perioadei, va propunem sa combinati mesele si discutile in familie cu iesiri cu prietenii. Petreceri sunt suficiente, ramane numai sa va faceti timp si chef.

 

 

petreceri craciun 2013 bucuresti

 

 

Xmas Party (24 decembrie)

 

Ce ziceti de o sarbatorire la inaltime in Ajun? Daca va tenteaza, The Roof da petrecere de Craciun si sigur vor exista surprize.

 

 

Ho! Ho! Ho! Santa is Here! (24 decembrie)

 

Pentru cei care cred in Mos Craciun, dar si pentru cei care nu cred, este posibila o intalnire cu el in seara de Ajun la Mike's Pub. Cadourile se vor desface pe muzica pusa de DJ Small Sml Small. Intrare libera.

 

 

Craciun 2013 - Indie Club (24-26 decembrie)

 

Timp de trei zile puteti merge la Indie Club pentru a bea un vin fiert si a degusta un cozonac in cinstea Mosului. DJ George se va ocupa de muzica, iar intrarea este libera.

 

 

Expirat – Deschis de sarbatori (24-26 decembrie)

 

La Expirat petrecerile tin trei zile si trei nopti, iar pe 26 va fi seara King Size Drinks Night. Colindatorii de la butoane vor fi: Ioan, pe 24 decembrie, Matei, pe 25, George si Luca pe 26.

 

 

Craciuneii - Petrecere de Craciun (25 decembrie)

 

Sunteti asteptati sa sarbatoriti Craciunul si in marea familie Club A cu sarmale si cozonac. Intrarea este libera.

 

 

Craciun 2013 (25 decembrie)

 

Daca aveti chef de o seara linistita in compania prietenilor, clubul Puzzle poate fi locul petrecerii perfecte de Craciun.  

 

 

Christmas Blackout (26 decembrie)

 

Dupa celebrarea cum se cuvine a Craciunului, Papiota va asteapta la marea mahmureala. Vi se vor prescrie diverse sortimente de bauturi alcoolice, prin urmare, fiti pregatiti.

 

 

Descoperiti aici si mai multe petreceri la care puteti merge in aceasta perioada.  

Distribuie