• Share

Piscine cu dichis in Bucuresti si imprejurimi: preturi si facilitati in vara 2013

Piscine cu dichis in Bucuresti si imprejurimi: preturi si facilitati in vara 2013

 

Vara si-a intrat cu totul in drepturi, iar o portie sanatoasa de balaceala, asezonata cu un cocktail, este tot ce ai nevoie pentru a-ti inviora zilele. Ca sa nu ratezi distractia la piscina, ti-am pregatit o selectie a celor mai fancy piscine gata sa iti ofere experiente de neuitat in inima Bucurestiului sau in imprejurimile acestuia.

 

Water Park Otopeni este cel mai mare parc acvatic din Romania, fiind dotat cu 9 piscine si 27 de tobogane. Pretul de acces la piscine este de 30 lei in cursul saptamanii si 50 lei in week-end.

 

 

water park otopeni 2013

 

 

Piscina Ambasad’OR (Blueberry Pool) din Otopeni isi deschide portile pentru doar 30 de lei in timpul saptamanii, preturile dublandu-se in week-end. Pe langa piscina, in cadrul Ambasad'Or ai parte de un tratament de lux: restaurant de top, sampanie, trabucuri, piano bar, terasa si saloane pentru evenimente speciale.

 

Aqua Garden Militari Residence va asteapta de luni pana duminica, biletele de intrare costand fie 30 lei, fie 50 in weekend. Extras: loc de joaca pentru copii, gradina japoneza, bar tropical, cascade, foisoare si bunataturi culinare. 

 

Piscina Bleu Ciel va asteapta, si ea, in fiecare zi a saptamanii pentru 35 lei, respectiv 40 lei in weekend. Situata destul de central, piscina include sezlonguri, bauturi racoritoare si posibilitatea sa pleci si sa revii cand doresti.

 

Piscina Club White este un loc cochet, simplu, care va asteapta in fiecare zi, de la 10:00 la 20:00 pentru doar 20 lei, respectiv 40 lei in weekend. Complexul include 7000 de mp de terasa, restaurant, piscina si... patinoar.

 

 

la plage buddha bar piscina otopeni

 

 

Daca, insa, va doriti o mica escapada din Bucuresti si vreti sa faceti asta intr-un loc mai exclusivist, prin apropiere, noi venim cu doua propuneri alese cu grija:

 

La Plage Club & Buddha Bar are un pret de intrare de 75 de lei, in care este inclus sezlongul si un produs din meniu intr-o atmosfera de lounge exclusivista.

 

Piscina Mirage Snagov, situata chiar pe malul lacului, este potrivita mai mult pentru plaja decat pentru inot, avand in vedere adancimea acesteia de numai 2 m. Pretul este de 35 lei pe zi, de marti pana duminca, lunea ea fiind inchisa. Parte dintr-un resort, pe langa piscina beneficiezi de toate facilitatile pentru o experienta somptuoasa.

Distribuie