• Share

Plaja se muta in mijlocul orasului: Stranduri in Bucuresti in 2012

Plaja se muta in mijlocul orasului: Stranduri in Bucuresti in 2012

 

Bineinteles ca ideal ar fi sa petrecem intreaga vara intinsi pe sezlong, sub umbrela, sorbind dintr-o limonada rece si simtind briza marii. Dar cum vacanta - sau concediul - se reduce la cateva zile pe litoral, tanjim in tot restul verii dupa plaja si apa rece.

 

Din fericire, atunci cand timpul sau banii nu ne permit sa ne intoarcem la mare, Bucurestiul vine cu o oferta bogata de stranduri si piscine. In 2012, in mijlocul junglei urbane, suprasaturata adesea de zgomot si aglomeratie, gasim aceste oaze care aduc plaja mai aproape de noi. Tot ce trebuie sa facem e sa descoperim care este strandul cel mai apropiat de cartierul in care locuim.

 

 

 

strand bucuresti caldura racoare

 

 

 

Strand Cara (Titan)


 

In zona Titan se afla unul dintre cele mai populare stranduri ale capitalei, si anume Strand Cara. Pe langa piscine si plaja amenajata, complexul Titan dispune de zone de agrement, baldachine, zone de relaxare, restaurant, terasa, parc de distractii pentru copii sau de terenuri de fotbal si de tenis de camp.

 

Strand Cara are program atat ziua, intre 09:00 si 18:00, cat si noaptea, intre 21:00 si 05:00.

 

Pretul de intrare pentru programul de zi este de 10 lei (de luni pana joi) sau de 15 lei (de vineri pana duminica). In ceea ce priveste programul de noapte, pretul este de 15 lei (de luni pana duminica).

 

 

 

strand pisicina vara bucuresti

 

 

 

Strand Berceni

 

 

Daca ne deplasam din sectorul 3 in sectorul 4, avem la dispozitie Strandul Berceni. Acesta pune la dispozitia pasionatilor bazine atat pentru adulti, cat pentru copii. Cine nu are placerea sa se racoreasca pe terasa sau sa leneveasca pe sezlong se poate juca fotbal, tenis de camp sau baschet pe cele patru terenuri ale strandului. Parcul de vegetatie naturala si plaja de nisip sunt alte doua facilitati pe care strandul le ofera.

 

Strand Berceni este deschis zilnic, de dimineata pana seara (08:00 - 20:00).

 

Preturile variaza in functie de varsta: adulti - 15 ron, copii 7-14 ani - 5 ron, copii 1-7 ani - gratuit.

Pretul pentru a inchiria un sezlong este de 10 lei.

 

 

 

strand bazin piscina bucuresti

 

 

 

Strandul Drumul Taberei / Trei ligheane

 


Strandul Drumul Taberei / Trei ligheane ofera doua bazine pentru adulti si unul pentru copii. Strandul este amenajat cu plaja din gazon si spatiu de joaca pentru copii. Dupa inot, ne putem relaxa pe sezlonguri, departe de soare, sub umbrelutele de stuf. Ambele facilitati sunt gratuite. Strandul primeste o bila alba pentru ca organizeaza si cursuri de inot.

 

La Strandul Drumul Taberei / Trei ligheane se poate merge zilnic, intre orele 08:00 si 21:00.  

 

Intrarea costa 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend este 30 de lei. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita.

 

 

 

strand bazin piscina bucuresti vara

 

 

 

Strandul Copiilor / Vacaresti


 

Asa cum ii arata si numele, Strandul Copiilor / Vacaresti este o bucurie pentru cei mici, mai ales ca dispune de patru bazine pentru copii. Acestora li se adauga bazinul olimpic pentru adulti.

 

Pe langa piscine, vei mai beneficia de plaja cu gazon, sezlonguri, umbrelute, o terasa, un bar si un restaurant. Baza sportiva include si terenuri de volei pe nisip (gratuit), fotbal si tenis.

 

Programul este zilnic, de la 9.00 la 18.00, iar pretul biletului este de 10 lei.

 

 

 

strand bazin inot piscina bucuresti

 

 

 

Strandul Tineretului


 

Daca va intereseaza in special inotul, luati in calcul si posibilitatea de a merge la Strandul Tineretului. Locul promite bazine cu apa curata, vestiare, dusuri, relaxare si distractie high class. Strandul include o zona de cursuri de inot, disponibila pe baza de inscriere si destinata copiilor si o zona de agrement, deschisa publicului larg.

 

Strandul este deschis zilnic, in intervalul orar 08:00 - 19:00, iar pretul este de 20 lei (luni - vineri) sau 30 lei (sambata si duminica).

 

Cursurile de inot fuctioneaza pe un alt program, de luni pana vineri, de la 08:00 pana la 17:00. Pretul pe 10 sedinte de inot este de 250 ron.

 

 

 

strand piscina bazin bucuresti

 

 

 

Strandul Bleu Ciel


 

Un alt strand high class, care functioneaza mai curand ca o piscina este Strandul Bleu Ciel, din cartierul Floreasca. Acesta detine un bazin, sezlonguri, umbrele la discretie, incluse in pretul de intrare si un bar cu terasa. In cazul in care vrei sa te retragi la pranz catre casa si apoi sa revii, o poti face fara probleme. Nimeni nu iti va ocupa sezlongul.

 

 

 

strand bazin piscina bucuresti 2012

 

 

 

Strandul Uverturii / Dreptatii

 


Nici daca locuim in sectorul 6 nu trebuie sa ne facem griji. Fie ca e vorba de zona Militari, Giulesti sau Crangasi, exista cate un strand aproape de casele noastre.

 

Unul din ele este Strandul Uverturii / Dreptatii, recent renovat, dispunand de 1 bazin mare pentru adulti si o piscina pentru copii. Si aici avem parte de gazon, plaja, terasa, bar, restaurant, precum si dusuri si cabine. Strandul ofera sezlonguri gratuite, pe care va puteti relaxa in bataia soarelui.

 

De toate aceste facilitati va veti putea bucura zilnic, intre 09:00 si 18:00, platind pretul de 20 lei (pentru adulti) sau 10 lei (pentru copii).

 

 

 

strand bazin piscina capitala bucuresti romania

 

 

 

Strandul Ciurel


 

In apropiere de Piata Grangasi se afla Strandul Ciurel / Dambovita. Acest spatiu dispune de cinci bazine (trei pentru adulti, doua pentru copii), plaja cu nisip, dusuri, sezlonguri, umbrelute, spatii de joaca.

 

Sportul este si aici una din marile placeri asigurate, existand doua terenuri de fotbal si tenis de camp, precum si mese de ping pong.

 

Strandul este deschis non-stop (dispune de nocturna), iar prețul biletelor este de 10 lei de luni până vineri și 15 lei sâmbătă și duminică.

 

 

 

stranduri bazine piscine bucuresti

 

 

 

Strandul Giulesti


 

Si nu in ultimul rand, ne putem bucura de apa si soare la Strandul Giulesti. Este un spatiu cochet, modernizat, dar mic si tot timpul aglomerat.

 

Dispune de un singur bazin, cu o capacitate de 100 de persoane - insa dotat cu instalatie de circulare-recirculare a apei, deci adus la standardele occidentale. Si acest strand ofera sezlonguri.

 

Sunteti asteptati aici zilnic, intre orele 8:00 si 20:00.

 

Biletul de intrare costa 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii.

 

 

 

stranduri bazine de inot piscine bucuresti

 

 

 

Toate aceste stranduri ofera o alternativa pentru cei care nu ajung la mare prea curand. Asa ca pregatiti-va ochelarii de soare si colacul, caci plaja si joaca in apa continua pana la sfarsitul verii si in Bucuresti!

Distribuie