• Share

Primavara incepe in outfit cultural, cu arta, muzica si sunete terapeutice

Primavara incepe in outfit cultural, cu arta, muzica si sunete terapeutice

 

Fie că este vorba de celebrarea iubirii pentru femei, soare, copaci înfloriți, pentru flori sau familie, suntem într-o permanentă căutare de motive pentru a ne manifesta pofta de viață și pentru a ne dărui celorlalți prin mici gesturi și cadouri. Martie ne scutură simțurile și gândurile, făcându-ne să ne dorim, pe lângă multe altele, reînnoirea și renașterea vieții noastre sociale. Chiar dacă buchetele de ghiocei și zambile nu vor putea face din ziua de vineri o zi potrivită pentru plimbări prin natură , nu înseamnă că nu aveți unde sărbători venirea primăverii.

 

 

 

1 martie martisor primavara evenimente bucuresti femeie

 

 

 

Fiind luna femeii, nu ar putea fi nimic mai potrivit, după ce ați terminat de vizitat nenumăratele târguri de mărțișoare, decât o vizită la galeriile care invită la contemplarea sexului frumos. Galeria Art Yourself găzduiește o expoziție cu și pentru femei It’s all about women, iar începând cu ora 19:00, la Sarroglia Lounge Art Gallery, va avea loc vernisajul fotografului Dan St. Andrei, intitulat Muse Decompuse.

 

La Sala Radio vă veți putea bucura, sub conducerea muzicala a dirijorului Madalin Voicu si cu participarea pianistului Horia Mihail, de o seară dedicată operelor lui Mozart, In memoriam Ion Voicu . Dacă preferați jazz-ul, vă puteți delecta cu un concert Emil Bîzga la Teatrul Odeon, sau cu un concert de saxofon și mărțișoare caricaturizate la 1001 Nopți.

 

Penru cei care nu s-au scuturat încă de țurțuri și de nopțile tulburător de lungi și simt nevoia de câteva ore de relaxare, Centrul Holistic Soma propune un concert de muzică terapeutică susținut de Gheorghe Iovu. În aceeași atmosferă relaxantă vă veți regăsi și dacă vă hotărâți să mergeți la Omra Elias, unde, începând cu ora 20:00, sunteți invitați să faceți o călătorie sonoră în interiorul vostru, călătorie ce va fi acompaniată de sunetele unor instumente tradiționale cum sunt bolurile cantatoare tibetane, gongul chinezesc, vibrafonul sau sansula: Kotodama.

 

La Sala Dalles te îndepărtezi câteva ore de realitate, în cadrul unei sesiuni de mentalism, în care magicianul Emil Drăgan va încerca, prin demonstrațiile sale, să șteargă limita dintre realitate și iluzie.

 

Bineinteles, evenimentele dedicate Martisorului si femeii sunt diverse si acopera toate sferele de interes, asa ca da un click aici si poti sa vezi lista completa, atat in Bucuresti, cat si in marile orase ale tarii.

Distribuie