• Share

Primul date in Bucuresti: unde mai iesim

Primul date in Bucuresti: unde mai iesim

 

Din seria lucrurilor banale dar, de fapt, interesante pe care le putem face in oras se numara si premierele. Nu de film ori teatru, ci acea prima oara in care te intalnesti cu cineva in oras. Evident, toti avem locuri preferate, dar poate nu ne-ar strica elementul noutate ori inedit atunci cand e vorba despre un nou inceput.


primul date bucuresti 

 

La capitolul inedit, in caz de soare afara, se poate merge la un drink la ultimul etaj de la MNAC. Pentru ca e mai putin formal si pentru ca puteti vedea si un muzeu in timp ce va cunoasteti.


Familiaritatea si complicitatea intre doua persoane se poate instala mai degraba intr-un loc mic si cozy, cum ar fi Origo. Iar daca ii mai propui sa incerce si o ciocolata fierbinte…

Dragostea (poate) trece prin stomac chiar si de la prima intalnire. Asa ca o cina poate marca un bun inceput, iar la Stadio este posibil sa gasesti si mancare buna si atmosfera pe masura.

In caz ca ai afinitati incontestabile cu cinematograful, sa stii ca cel mai romantic din oras ramane Elvira Popescu. Iar saptamana asta poti merge acolo sa vezi documentare foarte bune in cadrul festivalului One World.

Si pentru ca plimbarile nu sunt deloc demodate, o cafea si un parc pot fi combinatia perfecta. Cafeaua o iei to go de la Steam Coffee, iar parcuri chiar ai de unde alege…

Distribuie