• Share

Ramas bun 2015: 5 petreceri de Revelion din Bucuresti

Ramas bun 2015: 5 petreceri de Revelion din Bucuresti

 

Ne bucuram de soare in ultima zi a anului si ne dorim zile senine si sa-l intampinam pe 2016 in forma maxima. In caz ca nu aveti deja un plan, iata cinci petreceri la care puteti ajunge in aceasta noapte.

 

revelion 2016


NYE'16 - Grand Hotel du Bucarest

Pentru un Revelion inedit suntem invitati la „receptia” de la Grand Hotel du Boulevard. Dupa tineretul interbelic care exersa aici noi pasi de dans, a venit randul nostru sa ne distram cu „staif” in inima orasului.

 The Mission New Years Eve


Cine vrea sa treaca in noul an in dulcele stil „electro” poate merge la World Trade Plaza la petrecerea marca The Mission. „Lautari” vor fi Magda, Benoit & Sergio, Heartthrob & Kosme, iar la intrare un bilet costa 100 de lei.

 New Year’s Eve 2016 - Burlesque by Razvan Mazilu

Pentru ca diversitatea este unul dintre lucrurile care ne plac cel mai mult la Bucuresti, la Fratelli putem trai in noaptea dintre ani o experienta burlesca si glam powered by Razvan Mazilu. Accesul este permis contra unui bilet de 450 de lei.

 Revelion 2016 – Bicicleta

Daca vreti sa treceti in 2016 in Centrul Vechi, Bicicleta va asteapta sa pedalati. „Combustibil” au ei – open bar – all you can drink pentru 190 de lei.

 Viva la Vida

Sa celebram viata si noul an asa cum se cuvine la J’ai Bistrot. Si sa intram in 2016 numai cu ganduri si rezolutii bune. Intrare: 80 de lei.

Distribuie