• Share

Rasfat in Oras de 8 Martie - itinerariul perfect in 2015

Rasfat in Oras de 8 Martie - itinerariul perfect in 2015

 

Vom avea parte de un 8 Martie care pare desprins dintr-o iarna din povesti, insa vremea nu este un detaliu care ne impiedica sa ne stabilim itinerariul perfect de Ziua Femeii. Rutina nu este acceptata de cei care-si sarbatoresc mamele in aceasta zi. Asa ca, am facut o lista cu activitati care le vor oferi celor mai dragi fiinte din viata noastra o experienta de neuitat.

 

 

8 martie bucuresti 2015 itinerariu

 

 

Ziua poate incepe cu o incursiune in muzica clasica, si anume, cu un concert aflat sub egida Filarmonicii George Enescu. Spectacolul Clasic e fantastic - Cum sa intelegem muzica va incepe la ora 11:00, iar uverturile interpretate vor face parte din simfoniile compozitorilor Beethoven, Wagner si Orff. Mai multe detalii despre concert si despre posibilitatea de achizitionare a biletelor gasiti aici.

 

Dupa un concert de muzica clasica de 2 ore, ce merge mai bine decat un brunch in cadrul restaurantului La Mama de la Ateneu? Stim ca mancarea mamei nu poate fi comparata nici cu preparatele celor mai renumiti bucatari, insa in aceasta zi de 8 Martie se pune accent pe aprecierea femeilor. Rasfatul papilelor gustative este facut ca la carte in aceasta locatie. Nu uita sa faci rezervare inainte, la numarul de telefon de aici.

 

Itinerariul continua cu Festivalul Primaverii de la Sala Dalles. Cum vremea martisoarelor aproape ca a trecut, puteti degusta impreuna delicatese, ceaiuri aromate sau ii poti oferi pur si simplu un cadou cu iz de primavara, pe care il va pastra si isi va aduce aminte cu placere de aceasta zi.

 

Pe lista noastra urmeaza o plimbare prin Gradina Botanica "Dimitrie Brandza", printre portocalii si palmierii care fura startul verii. Va fi degustata cu fericire si zambete incercarea ta de a aduce caldura verii si exotismul acesteia intr-o zi care sarbatoreste femeile.

 

Incheierea perfecta a serii se face in zona cinematografica, insa nu cu programul obisnuit al cinematografelor, ci cu ajutorul primei editii a Comedy Short Film Festival, gazduita de Movieplex - Plaza Romania. Rasetele si distractia sunt garantate, iar intrarea este libera. Mai multe detalii aici.

Distribuie