• Share

Reduceri toamna-iarna 2014: reguli de buna purtare in goana dupa haine, mobila sau carti

Reduceri toamna-iarna 2014: reguli de buna purtare in goana dupa haine, mobila sau carti

 

Iata-ne la startul unui nou sezon al reducerilor toamna-iarna, care debuteaza oficial pe 15 ianuarie, desi multe dintre magazine au inceput deja soldurile. Reducerile au in vedere produsele non-alimentare iar intervalul dureaza pana pe 15 aprilie. Asa ca magazinele isi aleg o perioada maxima de 45 de zile in acest interval si ne invita la solduri care pot varia intre 10 si 90%.

 

 

 

sezon reduceri toamna iarna 2014 bucuresti 

 

 

Reguli de buna purtare in timpul sezonului de reduceri

 

1. Incercati sa evitati momentele si zilele de maxima aglomeratie (serile si in weekend).

 

2. Daca asteptati ultimul val de reduceri (si cel mai generos) e foarte posibil sa nu mai gasiti marimile dorite.

 

3. Nu ignorati puterea listelor - in haosul de la mall, cand trebuie sa fii cu ochii in patru isi vor dovedi utilitatea.

 

4. Stabiliti un buget ferm de acasa - e usor sa te lasi dus de val in aceasta perioada.

 

5. Ganditi-va si la urmatoarele zile de nastere (familie, prieteni); poate veti gasi acum cadourile potrivite.

 

 

Reduceri la haine, incaltaminte, mobila sau carti

 

Cele mai multe dintre brandurile populare ale pietei au apasat deja start pe butonul reducerilor acestui sezon. Astfel, zilele acestea la Zara sau la Massimo Dutti veti gasi mai multe produse la jumatate de pret. Vorbim tot despre reduceri de pana la 50% si la Mango sau Levi's. Cei de la New Yorker au mers si mai departe, aplicand deja reduceri de pana la 70%.

 

La Fasion House Outlet din Militari reducerile zilnice din aceasta perioada se incadreaza intre 30 si 70%.  

 

Magazinele H&M nu au intrat inca in hora soldurilor, aici reducerile debutand pe 15 ianuarie.

 

In caz ca sunteti interesati sa mai cumparati si altceva in afara de haine la preturi mai mici, Ikea aplica reduceri de pana la 70% pana pe 26 ianuarie pentru anumite produse. In plus, ofera vouchere de 20 lei pentru fiecare piesa de mobilier vechi pe care o aduceti in magazin. Campania de reciclare acorda un numar de 5 vouchere maxim de persoana.

 

Daca vreti sa va improspatati colectia de carti la inceput de an, e cazul sa profitati de reducerile sezonului. La Carturesti pana la final de ianuarie exista reduceri de 20% la anumite carti de fictiune, memorii si jurnale. Bastilia ofera o reducere de 30% la toate cartile in limba spaniola si nici promotiile de la libraria engleza Anthony Frost nu sunt de ocolit.

Distribuie