• Share

Sarbatori in oras: unde luam cina festiva de Craciun

Sarbatori in oras: unde luam cina festiva de Craciun

 

Prin traditie, Craciunul este o sarbatoare care aduna intreaga familie in jurul bradului si in jurul mesei cu bucate pregatite in casa. Nu-i putem ignora insa nici pe cei care nu mai au chef de cumparaturi sau de stat ore intregi in bucatarie si care ar aprecia o cina festiva de Craciun in oras. Pentru ei si pentru cei care au lasat din diverse motive lucrurile pe ultima suta de metri, avem o lista cu locuri in care sa va simtiti bine de Craciun in Bucuresti.

 

 

cine de carciun in oras bucuresti 2013  

 

 

Papion

 

Cu sau fara papion, puteti celebra Craciunul in mod traditional fara a va mai deplasa pana la tara. E de ajuns sa mergeti la Papion, in Baneasa, unde din meniu nu vor lipsi soriciul, toba, sarmalele sau cozonacul. La capitolul bauturi barul va fi open, iar petrecerea incepe la ora 21.00. Pret: 200-250 lei.

 

 

Davvero

 

La Davvero veti putea alege dintre patru meniuri de Craciun, trei cu mancare traditionale si unul cu specific italian. Pentru masa de Sarbatoare veti scoate din buzunar intre 46 si 84 de lei, dar vestea buna este ca puteti manca in familie, chiar daca aveti gusturi diferite.

 

 

Hotel Caro

 

Dar ideea unui Craciun la hotel cum vi se pare? Cei de la Hotel Caro au ambalat, asemenea unor cadouri, mai multe pachete speciale pentru noaptea respectiva. Daca va tenteaza, sa stiti ca e pe alese: Pachet vis de iarna, Pachet steaua Craciunului, Pachet Rudolf sau Pachet Mos Craciun.

 

 

Why Not

 

De ce nu un Craciun la Why Not? Gustarile cu specific romanesc se vor aseza la masa cu cocktailurile si pret de 100 lei veti putea petrece o seara intreaga.

 

 

Restaurant Rond

 

Cum vi se pare o seara de Craciun cu slaninuta afumata, ceapa rosie si vin Cramele Recas? Daca alegeti sa nu stati acasa, puteti alege oferta reastaurantului Rond (100 lei/persoana).

Distribuie