• Share

Sezonul vinului fiert - unde bem licoarea lui Bachus in 2015

Sezonul vinului fiert - unde bem licoarea lui Bachus in 2015

 

Sezonul vinului fiert ne ridica buna dispozitie si ne ofera un motiv in plus pentru a petrece momente calduroase imortalizate in departarea frigului de afara. Aromele felurite - de scortisoara, cuisoare, portocale si gutui - contureaza aroma locala a Bucurestiului si te imbie la degustari ale vinului fiert. V-am pregatit o lista cu locurile unde licoarea lui Bachus este vedeta acestui sezon:

 

 

vin fiert bucuresti 2015 bea

 

 

City Grill - Covaci


Renumit pentru preparatele sale excelente si pentru serviciul ireprosabil, City Grill a inclus pe lista sa cu delicii ale sezonului vinul fiert. Aceasta este locatia perfecta daca vreti sa gustati bautura facuta cu truda din struguri si sa cititi o carte . Pretul unei cani cu licoarea aromata este de 10 lei.

 

 

Ludic

 

In apropierea Universitatii miroase a scortisoara, portocale si vin fiert. Mai exact, pe strada Aaron Florian, Ludic iti va recomanda un vin fiert, alaturi de un boardgame, impreuna cu gasca ta. Cei care termina orele la facultate mai devreme pot prinde happy hours intre 16:00 si 19:00, cand o cana cu magica licoare costa 7 lei, insa si cei care termina munca dupa ora 19:00 pot savura o cana cu vin fiert la doar 9 lei.

 

 

Ota

 

Un local indepartat de zumzetul orasului, Ota s-a facut cunoscut pentru supele sale de joi. Situat in Cotroceni, si-a imbogatit meniul considerabil de atunci, preparate felurite fiind gatite cu grija si indamanare de catre Ota si de prietenii lui. Un must have al sezonului pe care il recomanda este vinul fiert, la doar 6 lei cana.

 

 

Eden Bistro

 

Pe Calea Victoriei se afla Eden, deschis de mai bine de un an. Cu posibilitati multiple de petrecere a timpului - petreceri, suete pe terasa si chiar gustari luate alaturi de prieteni. Si cum ar putea sa lipseasca vedeta acestui sezon? Gasiti cana cu vin fiert la pretul de 9 lei.

 

 

Gram Bistro

 

Cu un design minimalist, care te transpune mai degraba in camera de zi de acasa, decat intr-o cafenea, Gram Bistro are o oferta de nerefuzat pentru clientii sai: 12 lei pentru o cana cu vin fiert. Atmosfera relaxata de aici va va convinge sa va intoarceti si a doua oara pentru a savura un vin fiert asezonat cu mirodenii si bucatele de portocale.

 

 

Control

 

In centrul capitalei, ofertele cluburilor si pub-urilor sunt nenumarate. Din aceasta multitudine, iese in evidenta Control, locul unde se intalnesc toti cei conectati la cele mai noi trenduri muzicale si culturale. Iubitorii de vin fiert se pot delecta cu o cana din nectarul strugurilor la pretul de 10 lei.

 

 

The Harbour

 

Atmosfera tipic marinareasca este recreata in restaurantul The Harbour. In acest port culinar, unde poti incerca diferite preparate din feluritele zone ale lumii, vinul fiert nu lipseste din meniu. Astfel ca, la ceas de seara, puteti degusta recolta de struguri a anului ce tocmai s-a incheiat la 9.5 lei cana.

Distribuie