• Share

Sport gratis in aer liber: cu bicicleta ori placa, la fitness sau baschet, in parcurile din Bucuresti

Sport gratis in aer liber: cu bicicleta ori placa, la fitness sau baschet, in parcurile din Bucuresti

 

Nu suntem un popor care se mobilizeaza prea bine cand vine vorba despre sport, dar lucrurile se pot schimba. Mai ales ca ecuatia aer fresh de primavara si posibilitatea de a face sport gratis in parcuri este cat se poate de imbietoare, nu-i asa?

 

 

sport in parcuri bucuresti 2014 

 

 

Cu bicicleta gratis prin Bucuresti

 

Ca si in anii trecuti, in Herastrau si in Kiseleff se vor putea inchiria gratuit biciclete pe baza de buletin. In general bicicleta se poate inchiria timp de doua ore si exista marimi pentru toate varstele. Cei care dau tonul sezonului de inchiriat biciclete sunt cei de la l'Velo, pe 29 martie. Tinerii sub 16 ani si pensionarii vor putea inchiria gratuit o bicicleta din cele trei puncte de inchiriere: zona Herastrau - Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului.

 

 

Let's skate, boys & girls

 

Pentru cei mai nonconformisti, dar si pentru parintii ai caror copiii se uita la filme americane cu skateri, in Parcul Eroilor, dar si in Herastrau, sunt montate rampe pentru cei care vor sa se dea cu placa si nu numai.

 

 

Baschet & co.

 

Daca suntei fani sporturi in echipa, in Parcul Izvor este amenajat un teren de baschet cu intrare libera. Cat despre fotbal sau tenis, terenuri la liber exista in Tineretului sau in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

 

 

Fitness in aer liber

 

Obisnuiesti sa gasesti tot felul de scuze ca sa nu mai mergi la fitness? Ei bine, poti face miscare pe aparate in aer liber, in parc, chiar si atunci cand iesi cu copilul la joaca. In multe din parcurile orasului au fost montate aparate de fitness ce pot fi utilizate gratuit. Puteti incepe in centru, din parcul Ion Voicu, dupa care puteti continua in Kiseleff, Titan, Plumbuita sau Tei.

Distribuie