• Share

Spune ce baba ti-ai ales, ca sa-ti spun cum e cazul sa petreci

Spune ce baba ti-ai ales, ca sa-ti spun cum e cazul sa petreci

 

Stii povestea cu babele, nu? Folclorul le consemneaza ca fiind femei intelepte si specialiste in divinatie. Iar traditia ne spune ca in primele noua zile ale lui martie le sarbatorim cumva. Trebuie sa ne alegem una dintre babe (in acord cu ziua de nastere sau dupa bunul plac) iar, in functie de cat de frumoasa sau nu e vremea, vom avea parte de belsug si fericire sau de lacrimi si neimpliniri.

Dincolo de superstitii, exista orasul. Si indiferent de baba aleasa sau vremea de afara, mereu exista motive de bine. Iata, asadar, cateva din modurile in care poti petrece in oras in urmatoarea perioada, in functie de baba ta.


masasia martie petrecere


2 martie: ganduri in directia verii

Ploaie, vant? Se trateaza cu un concert Vama si un burger american la Hard Rock Cafe. Si cu o rugaciune in gand sa vina mai repede 1 mai...

 

3 martie: concert

 

O sa se lase cu efervescenta la concertul aniversar de 15 ani Tudor Gheorghe. 15 ani de cand artistul a lansat albumul “Primavara simfonic”. Nu uita sa inviti si un prieten / o prietena. Poezia muzicala e o experienta de grup.


 

4 martie: new place in town

In acest final de saptamana se deschide un nou loc in oras. PIUA Book Bar e noul spatiu al orasului unde vom citi (poate) multe carti si unde, ne spun gazdele, “unde nu se intampla niciodata nimic rau”. Baba ta va fi fericita sa afle si ca nu se fumeaza.

 

5 martie: distractie de gazeta

Nu gazeta de perete, ci Gazeta de Arta Politica implineste 3 ani si da chef la Manasia. Baba ta poate fi cool si sigur sustine jurnalismul independent. In timp ce canta si danseaza, fireste.


 piua book bar6 martie: in sunet de fanfara

Nu conteaza vremea si nici vremurile, nu cand distractia se poate anima in sunet de fanfara. Pentru ajutor, mergi sa asculti Fanfara cu chef de viata la Beraria H. Intrare libera.

 

7 martie: boys, boys, boys

Ai obosit? Nu e cazul, pentru ca Discoteca se-ncinge la Control pe ritmuri RomPop de voci masculine. Asta ca nu mai zica cineva ca doar fetele au parte de tot fun-ul luna asta…

 

8 martie: rasfat pe toata linia


Cu o asemenea baba iti prezicem o zi inevitabil “feminina”. Si chiar daca nu primesti flori, nu-i bai, pentru ca exista solutii. Un desert bun in oras iti uram si l-ai putea incerca la Simbio.

 

9 martie: ultima zi cu babe, prima zi de odihna


Dupa atata petrecut si colindat prin oras, sigur ai obosit. Asa ca azi, e mai bine sa stai acasa, sa bei un ceai si sa faci planuri de viitor. Pentru agenda, consulta cu increrede Orasul Meu.

Distribuie