• Share

Spune-mi ce asteptari ai de la Martisor in 2016, ca sa-ti spun unde iesi

Spune-mi ce asteptari ai de la Martisor in 2016, ca sa-ti spun unde iesi

 

Martisoresti? Normal ca da. Sarbatorile romanesti care presupun cumpararea unui cadou pentru mandra ta n-or fi chiar pe placul tau, insa stii deja ca ii poti face ziua mai frumoasa cu lucruri marunte decorate cu snurul clasic alb-rosu. Pentru ca e fata si ii plac lucrurile cu snur. Daca presiunea gasirii unui martistor sau alegerea unor activitati perfecte pentru aceasta magnifica ocazie iti ocupa prea mult timp, ce-ar fi sa consulti variantele pe care ti le-am pregatit pentru 1 martie? Iar daca timpul e de treaba cu tine, vezi ce alte evenimente iti mai fac cu ochiul in acest weekend, cand poti sarbatori Martisorul in avans.

 

 

martisor 2016 1 martie

 

 

Dichisar (27-28 februarie)

 

Mandra ta se dichiseste mult inainte sa iesiti in oras? Atunci este cazul sa o duci la Dichisar, sa-i arati ce inseamna martisoreala creativa, la Impact Hub Bucharest. Sfatul nostru este sa ii iei o cafea cu un design festiv, de la specialistii prezenti la targ, sa ii faci un tatuaj cu henna (ca tot te batea la cap ca ar vrea unul permanent, dar nu stia ce sa-si deseneze), dupa care sa alegeti impreuna martisoare.

 

 

Martisor Handmade by For The Love of Fashion (27-28 februarie)

 

Sa zicem ca esti in Centrul Vechi al capitalei, dar vrei cu orice pret sa eviti aglomeratia din aceasta perioada. Ce-i drept, iti iau ochii toate martisoarele, vremea tine cu tine, dar nu vrei sa te ingramadesti. Asa ca ce-ar fi sa intri la The Vintage Pub, la Martisor Handmade?

 

 

Martisor Antreprenor (28 februarie)

 

Daca este sa ne ghidam dupa aparitia tipurilor de gradinite din ultima vreme, am tinde sa credem ca ne indreptam catre metodele de invatare experientiale. Martisor Antreprenor este un eveniment imbracat in alb si rosu, care promite sa-i invete pe cei mici sa administreze propria afacere, adica martisoarele facute de ei. Si pentru ca vrem sa le stimulam spiritul antreprenorial, iti dam intalnire la Carturesti Verona, pe 28 februarie.

 

 

Martisoare Muzicale - Jezebel (1 martie)

 

Daca prietena ta nu este foarte impresionata de agitatia de la targurile de Martisor, insa se ghideaza dupa expresia "muzica e viata mea", avem solutia perfecta pentru o iesire pe 1 martie. Si ca sa nu spui ca nu te ajutam cu o idee 2 in 1, ce-ar fi sa o scoti la plimbare prin Herastrau, dupa care sa mergeti sa ascultati muzica lui Jezebel, la Tete a Tete?

 

 

De Martisor - targ cu talc (25 februarie - 8 martie)

 

Traditiile se pastreaza cel mai bine, printre altele, la Muzeul National al Satului. Noi vedem Muzeul Satului ca pe un prieten vechi, care ne ajuta sa ne aducem aminte de radacinile si de activitatile de alta data, asa ca targul de 1 martie va fi unul cu talc. Expozantii vor avea grija sa-i ia ochii iubitei tale atat cu martisoare traditionale, cat si cu martisoare realizate de artisti plastici.

Distribuie