• Share

Spune-mi in ce bar sau club vrei sa dansezi de Valentine's Day, ca sa-ti spun sub ce zodie te vei misca (II)

Spune-mi in ce bar sau club vrei sa dansezi de Valentine's Day, ca sa-ti spun sub ce zodie te vei misca (II)

 

Continuam sa facem clubbing sub semnul zodiilor, in cautarea celui mai potrivit ring de dans pentru Valentine's Day. Ready?

 

 

valentine's day bucuresti 2014slumdogmilionaire

 

 

Gaia (Balanta)

 

Gaia e glam precum o Balanta, dar dincolo de sofisticare, stie sa rupa cateva perechi bune de tocuri pe ringul de dans. Totul e sa vibreze pe muzica si sa curga licoruile.

 

 

Niste Domni si Fii (Scorpion)

 

Ai chef de un loc intim dar in acelasi timp incitant si unde, la nevoie, poti dansa inclusiv pe bar? Atunci trebuie sa dai o sansa acestui bar cu iz de Scorpion, unde berea e ieftina iar noaptea tine cat vrei tu.

 

 

Bordello (Sagetator)

 

Atmosfera picanta, dans si joc de priviri? Bine ai venit sub zodia Sagetatorului la Bordello, unde nu trebuie decat sa indraznesti pentru experiente pe care e posibil sa vrei sa le uiti a doua zi.

 

 

Studio Martin (Capircorn)

 

Poate parea destul de pretentios si rezervat connaisseur-ilor la inceput, precum un veritabil Capricorn, dar dupa momentul de declic cand se intra in atmosfera, distractia va merge ca pe roate.

 

 

Silver Church (Varsator)

 

Lume multa, atmosfera de universala socializare prin dans, iata un motiv mai mult decat suficient sa dansezi sub cupola luminata a Varsatorului Silver Church. Referinta religioasa va incita si mai tare spiritele avide de dans si cunoastere.

 

 

Bar A1 (Pesti)

 

Un loc putin haotic, precum Pestii, dar linistit, eclectic, cu ferestre mari prin care poti privi lumea trecand, la un pahar de vin, sau la un ceai cu rom. Lasam dansul pe mai tarziu?

Distribuie