• Share

Sugestii pentru un Revelion electronic

Sugestii pentru un Revelion electronic

 

Daca Revelionul este un motiv in plus sa iesi la dans, lista DJ-lor se deruleaza impresionant sub ochii incantati ai clubberilor. Party all night!

 

 

New Year's Eve - Revelion 2012 la Madame Pogany

La Madame Pogany, DJ Rob Swift  vine cu un mix eclectic de funk, hip hop & breaks, urmat de rezidentul Victor Stancov, care o sa-ti mangaie talpile cu ritmuri de funk & soul, Detroit techno, Chicago house sau deep house.

 

 

madame pogany revelion 2012 rob swift

 

 

 

Revelion 2012 in Studio Martin

Studio Martin frapeaza din nou cu un  line-up extreme de tentant : Valentino Kanzyani, Nicolas Lutz, Alexandra, Ian F., Nadja. Dj-ala pana dimineata.

 

 

revelion 2012 studio martin

 

 

 

WE DANCE in SPACE the NEW YEAR'S EVE - Revelion 2012

Clubul Space ii readuce pe Scarlette Etienne si pe Guy J special pentru petrecerea WE DANCE in SPACE the NEW YEAR'S, urmand ca de dimineata, Rosario Internullo, Kool si Mahony  sa mobilizeze oamenii pentru afterhours.

 

 

club space we dance revelion 2012

 

 

 

Revelion 2012: COLOR - NYE in Berlin Club

“My love is underground”  declara Jeremy Underground Paris, care va mixa alaturi de Vakula  in Berlin Club, la o petrecere organizata de COLOR. Vin si Kozo, Khidja, Fouchat, Djahz, Giuser si Meewee, asa ca distractia e garantata. Un motiv sa-ti plangi de mila daca nu esti in Bucuresti de Revelion.

 

 

berlin club color revelion 2012

 

 

 

New Year's Eve By Lollipop and Exquisite Bar Solutions

Alt motiv este New Year's Eve By Lollipop and Exquisite Bar Solutions, cu o locatie alternativa, Popa Nan 82. 8 artisti impartiti intre doua scene : scena Boom Boom si scena All Wheels Drive House si cockteilurile delicioase preparate de Exquisite Bar Solutions – party with a twist.

 

 

popa nan 82 revelion 2012 lollipop events

 

 

Distractie electro va fi si in Tonka Soul Café, Gaia Boutique Club si Tan Tan, iar lista ramane deschisa.

De dansat de Revelion, ai unde!

Distribuie