• Share

Super party la birou si Demonii

Super party la birou si Demonii
Foto: Office Christmas Party FB.

Avanpremierele saptamanii 5 - 9 decembrie

Super Party la Birou

Will Speck si Josh Gordon stiu ca abia astepti party-ul de Craciun de la birou, dupa care ai vrea sa te odihnesti cel putin vreo doua zile. In consecinta, ii pun pe Jason Bateman, Olivia Munn si Jennifer Aniston in rolurile principale, corporatia drept loc de desfasurare al petrecerii si vin cu o comedie despre cum ar putea sa fie evenimentul anului tau muncitoresc. Umorul sta mai ales in incercarea managerului de a sta in calea fericirii organizatorului, din grija pentru viitorul companiei si imaginea acesteia in fata actualilor si viitorilor clienti.

Cum se mobilizeaza capul rautatilor si daca are sorti de izbanda, e de vazut in cinematografe.

Demonul

Fani ai genului horror, Mosu’ are daruri inspaimantatoare pentru voi. Regizorul Brad Peyton vine c-un update al clasicelor filme posedate. La ce ne referim? Copilul in mintea caruia a patruns un demon neinvitat, nu este exorcizat in modul clasic, ci intervine un Incarnat pe numele sau Seth Ember. Dupa ce Vaticanul i-a solicitat ajutorul, acesta descopera ca spiritul malefic e vinovat si pentru moarta sotiei si fiului sau.

Dupa ce-am vazut trailerul, putem doar sa presupunem daca reuseste sau nu sa dezlantuie teroarea-n lume:

Demonul de Neon

Aici, Nicolas Winding Refn ti-i aduce pe Keanu Reeves, Jena Malone, Elle Fanning, Christina Hendricks in prim plan si surprinde fashionul dintr-o perspectiva nu foarte cunoscuta admiratorilor. Dupa ce devine muza unui mogul al industriei, rivalitatea colegelor se iveste incet incet pana o seaca pe Jesse de candoarea si inocenta atat de mult admirate.

Distribuie