• Share

Targuri traditionale si nu numai din luna noiembrie

Targuri traditionale si nu numai din luna noiembrie

 

Un bun prilej sa cumparam produse pe care nu avem ocazia sa le gasim zilnic, dar si o buna ocazie de a targui in compania familiei ori prietenilor – targurile cu produse traditionale si nu numai ne lanseaza invitatii la cutreierat si in luna noiembrie.

 

targuri traditionale noiembrie 2015

 

Targul de produse traditionale de la Romexpo aduce intreaga tara la Bucuresti cu bunatati din zona alimentara, dar si din cea artizanala. Poate fi ocazia perfecta de a nu lasa cadourile de Sarbatori chiar pe ultima suta de metri. (12 – 15 noiembrie; 18 – 22 noiembrie, intrare libera)

 

Binecunoscuti pentru targurile traditionale si nu numai care le umplu curtea, cei de la MTR, ne pregatesc mai multe evenimente in aceasta luna. Astfel, un “Târg cu meşteri si produse tradiţionale” se va tine in curtea muzeului, intre 13 si 15 noiembrie, iar intre 20 si 22 noiembrie, vom avea parte de “Piaţa Tărănească şi Meşter(Eşti)!”.

 

Daca va place sa scotociti printre obiecte mai noi sau mai vechi, la Care Cafe, ne asteapta la un talcioc cu obiecte hand made, carti, bijuterii, haine, incaltaminte si alte nimicuri. Toate acestea vor fi prezente intre 21 si 22 noiembrie la "Talcioc de 10".

Distribuie