• Share

Top locuri de iesit cu copiii in oras in octombrie

Top locuri de iesit cu copiii in oras in octombrie

 

Unde iesim cu copiii cand afara nu mai e suficient de cald ca sa cutreieram parcurile? Mall-urile nu sunt unicul raspuns, exista locuri si activitati in oras unde cei mici se pot simti bine in compania celor mari. Si invers.

 

teatrul tandarica bucurestiPentru momentele cand aveti chef sa dati o tura educativa prin oras, asociatia Da’DeCe desfasoara pana in 15 octombrie proiectul cultural Da’DeCe Calea Victoriei, in cadrul filialei Ion Creanga a Bibliotecii Metropolitane. Copiilor le vor fi dezvaluite secretele Caii Victoriei (pentru copii intre 8 si 12 ani).

 

Cui nu-i place la teatru? Si ce poate fi mai frumos decat sa mergi in weekend la matineu, la Tandarica? In programul actual: “Printesa si broscoiul”, “Ursul pacalit de vulpe” si “Pinocchio”.

 

Sub umbrela Creart, din 19 noiembrie s-au reluat Atelierele de creatie pentru copii. Acestea au loc si in weekend si pun accent pe relaxare si invatare (pictura, bune maniere, bucatarie etc.). Atelierele sunt gratuite, iar mai multe detalii exista aici.

Distribuie