• Share

Top piscine din Bucuresti

Top piscine din Bucuresti

 

Din ce in ce mai des in ultimul timp aud in jurul meu preferinte legate de psicinele din Bucuresti sau de langa Bucuresti. Care e mai frumoasa, care e mai ieftina, unde mananci cel mai bine? E greu sa ii dai nota maxima uneia dintre ele, dar Bucurestiul este un oras in care piscinele in aer liber sunt din ce in ce mai cautate. Daca aveti zile in care preferati sa ramaneti acasa si vreti sa va relaxati, orasul acesta frumos nu va dezamageste. Pentru ca Bucurestiul chiar a devenit un loc de care sunt mandra atunci cand oameni din alte tari ne viziteaza si il lauda cu atata sinceritate. Voi unde mergeti vara asta? Eu va spun ca aveti unde!

 

 

1. Piscina AQUA by Pescariu Sports & Spa

 

AQUA by Pescariu Sports&Spa m-a impresionat inca din clipa in care am vizitat locul pentru a scrie review-ul. Este de departe una dintre cele mai mari si frumoase piscine pe care le-am vizitat in Romania si in care merita sa va petreceti cel putin un week-end in aceasta vara. Beneficiati de pool-bar, un bazin foarte mare si din acest an de preturi reduse.

 

Complexul Pescariu este situat pe Str. Glodeni, nr.3, sector 2, Bucuresti. Mai precis, pe Bulevardul Barbu Vacarescu, langa lacul Floreasca. Pentru rezervari, puteti incerca numerele +4 (021) 2421615; +4 0372 731972.

 

      

 

 

2. Blueberry Pool by Ambasad’Or

 

Ambasador este un loc pe care vi-l recomand in timpul saptamanii daca vreti sa va destindeti si sa stati relaxati departe de haosul Bucurestiului si in week-end daca sunteti fani ai petrecerilor cu DJ si spuma.

 

Piscina Ambasad’Or este situata pe Str. Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, judetul Ilfov. Este destul de dificil de ajuns dar daca veti confrunta site-ul http://www.ambasador-events.ro/contact.html, veti gasi explicatia traseului intr-un mod foarte detaliat. Pentru rezervari puteti suna la 0728 – 808.037 sau puteti trimite un mesaj in cadrul site-ului.

 

       

 

 

Citeste mai departe pe Koolhunt.ro

Distribuie