• Share

Ultima cina la Bucuresti - cum ar arata si unde s-ar intampla?

Ultima cina la Bucuresti - cum ar arata si unde s-ar intampla?

 

Sa zicem ca ai mai avea dreptul la o cina. Ultima. Motivele sunt mai putin importante - ai intra in greva foamei, s-ar sfarsi lumea, ar veni peste noi un remix al cutremurului din '77, de care ne amintim in acest 4 martie etc. In aceste conditii, intrebarea este unde si, mai ales, ce ai alege sa mananci pentru ultima cina in Bucuresti.

 

 

ultima cina bucuresti 2014

 

 

Ultima portie de sanatate

 

Daca vei trece printr-o faza de neacceptare, iti vei spune ca de acum incolo vei manca foarte foarte sanatos - ca sa atragi o minune si sa nu fie chiar ultima ta cina. Asta inseamna ca vei merge pe varianta semninte, lapte de migdale, un adevarat regal raw la Rawdia, spre exemplu. Deci fructe, legume, fresh-uri, o ultima masa colorata care-ti va da senzatia ca ai intrat in sfarsit pe calea cea dreapta.

 

 

Cina hip

 

Vei lansa un eveniment pe Facebook si-ti vei invita toti prietenii la o ultima seara de distractiie in ritm de manele si Adrian Daminescu. Vei face homemade cupcakes, dupa retete luate de pe bloguri cool si veti bea sampanie. Sau ar mai fi si posibilitatea sa iesiti sa beti la Eden si Control iar ultima cina sa se consume abia in zori pe Lipscani in jurul unei shaorme. Se vor face, desigur, multe poze pentru a consemna momentul.

 

 

All you can eat

 

Mai stii toti carbohidratii de care ai incercat sa stai cat mai departe? Nu i-ai mai ocoli, asa ca ultima ta cina ar conta pe tot ce sta sub semnul interzisului. Meniul de la KFC ar imparti frateste o masa cu cel de la McDonald's. Apoi vor urma pizza, tortul de ciocolata, inghetata si neaparat Cola, multa Cola. Macar iti va creste glicemia.

 

 

Rasfat sofisticat

 

O ultima cina trebuie sa aiba stil, e genul de chestie care sa satisfaca atat orgoliul, cat si papilele gustative. Asa ca vei merge pe unul dintre ultimele trenduri, gastronomia moleculara, in Centrul Vechi, la The Artist. Sau vei incerca pentru prima ori ultima oara bucataria artizanala, la BioMediteraneo.

 

 

Cea din ultima sarma...

 

Gustul mancarii din copilarie ramane pentru cei mai multi delicatesa suprema. Sarmale sau ciolan afumat cu varza? Poate chiar si-o damigeana si-un cantec de pahar la Caru' cu Bere, Hanul Berarilor sau Cercul Militar National.

 

 

Pe strada 

 

Dar de o cina mai neconventionala ce ziceti? Fara tacamuri, fara conventii, fara nota de plata cat jumatate din salariu. O merdenea calda mancata pe strada, sau poate o dobrogeana cu carne, luata in graba din Amzei. In timp ce te privesti in oglinda vitrinelor si te uiti la lume.

Distribuie