• Share

Un altfel de Valentine's Day - activitati inedite in oras

Un altfel de Valentine's Day - activitati inedite in oras

 

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa se traduca doar prin ursuleti de plus, inele cu bling-bling si o cina romantica la un restaurant cu preturi mult prea piperate.

 

Mai ales daca ai la indeamna niste alternative pe cat de inedite, pe atat de interactive. Uite-asa celebrezi iubirea in ton cu personalitatea ta si nu faci rabat de la distractie.

 

 

Daca iti place sa mergi la Mall, e rost de sampanie si filme romantice, pe langa obisnuitele popcorn & cola.

In premiera fix de Valentine's Day, filmul This Means War intra la promotie la Hollywood Multiplex: Sa fie razboi + Juramantul - ambele in avanpremiera, concert Stefan Stan - castigatorul emisiunii Vocea Romaniei si un meniu Romance costa, toate, doar 100 lei pentru doua persoane!

 

 

this means war sa fie razboi cinema

This Means War / Sa fie razboi

 

 

La Baneasa Shopping City poti sa te casatoresti de proba weekend-ul asta, iar marti, de VDay, iti declari iubirea public, in emisiunea "Te vreau langa mine". Si daca te tenteaza si-un film, la achizionarea a 2 bilete primesti un meniu Romantic gratuit. 

 

Muzeul Satului te asteapta duminica intre orele 10:00 si 16:30 pe ritmuri de jazz, muzica aromana si in pasi de dans de societate. Extra: prezentare de moda Andreea Boariu, cu premii cu tot! Un Valentine's Day inedit.

 

Pentru a afla mai multe despre Sfantul Valentin, cum ar fi legendele si traditiile care inconjoara ziua de 14 februarie, lectorul Monica Neatu te asteapta pe 13 februarie la Grand Hotel Continental, cu rezervare in prealabil.

 

 

ziua indragostitilor valentine's day bucuresti 2012

 

 

Spiritele mai artsy se vor simti cel mai bine la Art Yourself, la expozitia Pentru Doamne, cu dragoste, cu o lista lunga de artisti. Iar in seara vernisajului (luni, 13 februarie) vei putea admira si obiecte de design semnate Wilhelmina Arz sau Madalina Mocanu, precum si o mini-colectie Hermes Vintage.

 

Pe seara, fix in ziua iubirii, la Ramayana Cafe se oficiaza nunti ad-hoc pentru 24 de ore de catre de gazda serii, Cardinalul Frier Lawrence, pe ritmurile muzicii lui Domnu X.

 

 

ziua indragostitilor sfantul valentin sf valentin bucuresti 2012

 

 

Tot in seara cu pricina, dar la un nivel mult mai high-class, Fratelli Studios da startul la St. Valentine's Gala Dinner, unde meniul gourmet romantic, bauturile rafinate si muzica live vor fi vedetele serii. Dress code-ul este Black Tie, pentru o atmosfera luxurianta completa.

 

La patru zile dupa VDay, daca esti in continuare single, Alioli Tapas iti pregateste o surpriza: Let's Meet for Valentine's Day, o ocazie perfecta de a cunoaste alti oameni fara partener cu varste cuprinse intre 26 si 38 de ani, alaturi de care vei concura pentru o serie de premii tentante, vei socializa si vei dansa pe muzica anilor '80.

 

Distribuie