• Share

Un sport pentru un trup si o minte mai frumoase: tenisul. Unde-l poti practica in sezonul rece

Un sport pentru un trup si o minte mai frumoase: tenisul. Unde-l poti practica in sezonul rece

 

Nu putem decat sa ne bucuram pentru performanta tenismenei Simona Halep care, dupa cele cinci turnee castigate in acest an, a invins-o duminica, 3 noiembrie, pe australianca Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia.

 

In caz ca v-ati dori sa-i calcati pe urme (sau poate aveti copii pasionati de sportul cu racheta), ne-am gandit sa va spunem unde puteti lua cursuri de tenis in Bucuresti sau unde puteti juca dupa birou ori in weekend. Este intr-adevar un sport ceva mai costisitor decat altele, dar orasul este generos in privinta bazelor sportive si a cluburilor de tenis.

 

 

tenis bucuresti 2013 inchiriere teren

 

 

Arenele BNR

 

Probabil cel mai cunoscut spatiu cand vine vorba despre tenis in Bucuresti, Arenele BNR au 11 terenuri de tenis pe zgura plus arena principala. Aici accesul se face pe baza de legitimatie.

 

 

Centrul National de Tenis

 

In afara de cele 10 terenuri cu zgura si cele 3 cu suprafata rapida, aici puteti merge la tenis si in sezonul rece, pentru ca exista si un teren de tenis in sala, iar unele dintre terenurile normale se acopera cu un balon cu aer cald. Pretul de inchiriere al terenului variaza intre 30 si 60 de lei (nocturna) pentru un interval de 55 de minute.

 

 

Tenis Club AMG

 

Cei de la Tenis Club AMG organizeaza pana la finalul acestei luni cursuri de initiere pentru copii, pe urmatoarele grupe de varsta: 4-7 ani / 7-10 ani / 10-14 ani. De asemenea, daca va intereseaza sa mergeti sa jucati tenis pe terenul acoperit, pretul de inchiriere variaza intre 35 si 50 de lei in timpul saptamanii, iar tariful de weekend este de 35 lei/ora.

 

 

Club Livone

 

Daca stati in sectorul 4 si sunteti pasionati de tenis, la Club Livone (Ilie Nastase) va asteapta 3 terenuri acoperite, din cele 6 existente. Programul zilnic este de la 08.00 pana la ora 22.00.

 

 

Club Galaxy Best

 

In cadrul Complexul Sportiv Studentesc Tei, la Club Galaxy,  aveti la dispozitie 14 terenuri de tenis pe zgura, dintre care 6 sunt acoperite cu balon in sezonul rece, iar pe 12 dintre ele se poate juca si in nocturna. Preturile de inchiriere se incadreaza intre 50 si 75 lei.

Distribuie