• Share

Unde mancam cele mai bune paste din Bucuresti

Unde mancam cele mai bune paste din Bucuresti

 

Oras al contrastelor cum este, Bucurestiul ne ofera surpriza de a manca o portie buna de paste nu numai in restaurantele cu specific italienesc. Un mic ghid al unor asemenea locuri, mai jos.

 

stadio paste bucuresti 2015

Alt Shift

Un bistro care isi rafineaza in permanenta bucataria, Alt Shift-ul ne-a surprins cu tagliatellele verzi cu somon si ciuperci. Daca mai umbla si la cantitatea de sos alb (mai putin ar fi fost mai bine) le declaram unele dintre cele mai inspirate din oras. (29 de lei / portia)

 

 

Trattoria Verdi Aviatorilor

 

Aici, teoretic, suntem chiar la italieni acasa. Iar daca alegem meniul de paste, am putea sa alegem o portie de spaghetti (bolognese sau carbonara – intre 26 si 38 de lei / portia).

 

 

Stadio

Intr-un design unde amprenta italiana este mult mai pregnanta decat in multe alte locuri din oras, puteti incerca o portie de spaghetti nero di sepia (in jur de 30 lei/portia).

 

 

Energiea

La Energiea bucataria este foarte diversificata, iar printre propuneri se numara si ravioli de casa umplut cu mix de ciuperci dovleac copt si sos de smantana cu vin alv si usturoi. O portie costa 25 de lei.

Distribuie