• Share

Unde mancam cele mai bune sarmalute din oras: restaurante cu specific traditional

Unde mancam cele mai bune sarmalute din oras: restaurante cu specific traditional

 

E sezonul traditiilor, iar printre ele ni se face pofta si de sarmale, unul dintre preparatele pe care le recomandam prietenilor din strainatate dar de care ni se face dor macar din cand in cand, in perioada Sarbatorilor de iarna. Iar daca nu avem rabdare sa le mancam acasa, putem iesi in oras.restaurante romanesti bucuresti

Caru’ cu bere

Nu degeaba il punem in fruntea listei ori de cate ori este vorba despre mancare traditionala. In afara de portia de sarmalute veti avea parte si de un program artistic cum in tot Bucurestiul nu-i.

 

 

Hanu’ Berarilor

 

Si Hanu’ Berarilor poate fi o alegere buna pentru o portie de sarmale in oras. Mai ales ca se poate combina cu berea nefiltrata, specialitatea casei. Va reamintim ca exista doua Hanuri (str. Strada Poenaru Bordea 2 sau Bd. Pache Protopopescu, 51).

 

 

Lacrimi si Sfinti

Dupa o perioada de restaurare si reconsolidare, Lacrimi si Sfinti din Centrul Vechi a revenit in peisajul restaurantelor cu specific romanesc unde portia de sarmale se insoteste, negresit, de o autentica Tamaioasa.

 

 

Vatra

Un decor traditional cu strachini si stergare la care se adauga o portie de sarmalute in foi de vita cu smantana – iata cu ce ne imbie restaurantul Vatra de langa Cismigiu.

Distribuie