• Share

Unde mergi la shopping “frumos” in Bucuresti

Unde mergi la shopping “frumos” in Bucuresti

 

Bucurestenii vor lucruri frumoase asa ca a crescut si numarul magazinelor ori concept store-urilor pe unde te poti rataci in cautarea unor obiecte care sa-ti infrumseteze casa, sa-ti ridice moralul sau sa se converteasca in cel mai potrivit cadou. Mai jos, o scurta lista cu astfel de locuri.

 


combi

 

 

Combic este un concept store de interior unde poti gasi o lampa sau o masuta de cafea care sa-ti schimbe perspectiva si atmosfera acasa. Au periodic reduceri si e aproape imposibil sa nu te indragosesti de unul dintre obiectele de provenienta scandinava (majoritatea).
Program: marti - vineri: 12.00 - 19.00; sambata: 11.00 - 17.00

 

Daca esti tentat sa afli oferta Eclectico Studio, cel mai bine ar fi sa le scrii sau sa-i suni pentru a stabili o intalnire. Si asta pentru ca multe dintre obiectele (mobilier si accesorii) pe care le descoperi pe site nu sunt chiar la vedere in showroom-ul din frumoasa casa aflata pe General Constantin Budisteanu 18. Partea buna e, in acest caz, ca poti bea si ceva inainte sau dupa vizita, la bistro-ul Voila.
Program: marti - duminica: 12.00 - 20.00

 


eclectico studio


 

Vrei sa descoperi mai multe despre designul romanesc? Ei bine, exista optiuni si in afara targurilor de profil. La Ubikubi, spre exemplu, vei descoperi mobilier romanesc contemporan inteligent dar si obiecte decorative, toate purtand semnatura unor tineri designeri autohtoni. Daca vrei sa afli mai multe detalii, cel mai bine ar fi sa le scrii.


Un alt magazin in care designul romanesc se simte ca el acasa este Dizainar. Ilustratii, corpuri de iluminat, accesorii - cele mai noi aparitii in designul RO trec pe la Dizainar. Un spatiu in care te vei simti cel putin inspirat.
Program: luni - vineri: 14.00 - 19.00

Distribuie