• Share

Unde petrecem Ziua Marinei in 2015

Unde petrecem Ziua Marinei in 2015

 

Pe data de 15 august, Constanta sarbatoreste Ziua Marinei pe faleza din apropierea Cazinoului. Cu toate ca aceasta sarbatoare este precedata de numeroase evenimente desfasurate in mai multe locatii din tara, platoul din fata Comandamentului Flotei Navale va reprezenta nucleul acestor festivitati marinaresti, printre care se numara ceremonialul religios si militar, sosirea Zeului Neptun, exercitii demonstrative, aprinderea pavoazului electric pe nave, retragerea cu torte. In cazul in care nu aveti drum la mare in acest weekend, in Parcul Herastrau vom putea asista la un ceremonial militar si religios, felurite jocuri marinaresti si expozitii de pictura pe tema marina, in intervalul orar 10:00 - 13:30. Pentru programul festivitatilor din alte orase din tara, puteti da click aici.

 

 

ziua marinei 2015 romania

 

 

Daca drumurile va poarta la mare, iar ceremoniile de Ziua Marinei considerati ca trebuie condimentate cu petreceri la lasarea serii, v-am pregatit cateva optiuni care va vor oferi o experienta exhaustiva in weekendul 15 - 16 august.

 

 

Sunwaves Festival 2015 (14 - 16 august)

 

Aflat la a 18-a editie, festivalul de muzica Sunwaves revine in perioada 14 - 16 august la plaja Kazeboo din Mamaia. Printre artistii care ne vor tine ore bune pe ringul de dans se numara Jamie Jones, Guy J, Kozo si Richie Hawtin. Pretul distractiei pentru o noapte de festival costa 80 de lei, iar abonamentul 120 de lei. Ne vedem pe plaja!

 

 

Zilele Prieteniei Bergenbier Constanta (15 - 16 august)

 

Plaja Modern va gazdui la acest final de saptamana experienta verii alaturi de Zilele Prieteniei Bergenbier. Pe data de 15 august vor urca pe scena artisti precum Vita de Vie, Suie Paparude si Coma, iar pe 16 august Zdob & Zdub, Zob si C.T.C. Intrarea pentru acest eveniment este libera.

 

 

Subcarpati, Argatu, Cred Ca Sunt Extraterestru (13 - 16 august)

 

Weekendul prelungit se petrece si la Oha Beach, intre 13 si 16 august. Ziua ne-o petrecem la plaja, racorindu-ne departe de temperaturile ridicate din capitala, iar serile transformam plaja intr-un ring de dans, pe ritmurile unor artisti precum Subcarpati, Argatu, Dru Klein si Disco Sigaretta.

Distribuie