• Share

Unde scoti un prieten deprimat in oras sau The Hangover, versiunea de Bucuresti

Unde scoti un prieten deprimat in oras sau The Hangover, versiunea de Bucuresti

 

Nu-i deloc amuzant sa ai un prieten deprimat prin preajma, nu pentru el si, in niciun caz, pentru echilibrul grupului. O asemenea situatie impune, fara doar si poate, terapia iesitului prin Bucuresti. Si pentru ca in cazul fetelor ne-am lamurit (aici), urmeaza ponturi de terapie urbana in cazul baietilor.

 

 

hangover bucuresti 2014

 

 

Fara depresii pe stomacul gol

 

Ecuatia e simpla si infailibila: mananci bine, te simti bine. Pentru portii extra-large si atmosfera numai buna de gadilat orgolii masculine, recomandam un restaurant medieval, Excalibur. Aici bunele si pretioasele manierele, atat de apreciate de domnisoare, pot fi lasate la intrare, avand in vedere ca se poate manca cu mana.

 

 

Meci in oras

 

In caz ca nu urmeaza vreun meci important pentru a-l surprinde cu bilete pe stadion, e perfecta si o iesire la meci in oras. Care poate fi combinata cu alcool, discutii si alune. Iar locuri in care se pot vedea meciuri de fotbal, rugby etc. sunt nenumarate: Fire, Beraria Hanul cu Tei, Old Dublin Pub, Champions.

 

 

Cura de super eroi

 

Cand esti la pamant, e indicat sa te intorci la origini, adica la timpurile cand super eroii erau subiectul preferat de discutie cu baietii. Intr-un cuvant, mizeaza pe magia cienmatografului si mergi la film. Zilele astea s-ar putea sa-ti placa Captain America: The Winter Soldier (cronica aici).

 

 

Cat mai multa miscare

 

Alergat, bicicleta sau poate un tenis cu baietii? Jogging-ul merge de minune prin parcuri sau pe stadioane, cat despre tenis, devine din ce in ce mai popular, asa ca de ce sa nu-i dai o sansa in momentele tensionate?

 

 

Bere, dimineata, la pranz si seara 

 

Cu cat mai multi prieteni, cu atat mai bine. O terasa la soare, bere si multa veselie. Daca vreti sa mergeti pe cantitate, incercati The Pub, iar pentru un meniu felurit, nu ocoliti A1 sau Happy Pub

 

 

O noapte alba, cel mai bun sfetnic

 

E clasic, sau poate chiar cliseic, dar adevarul este ca din cand in cand avem nevoie de o noapte alba. Iar depresia poate fi estompata cu ajutorul unei nopti de clubbing. Variantele sunt multiple: Centrul Vechi, de la un capat la altul, Regia, cluburile de fite: Player, Gaia, Fratelli.

Distribuie