• Share

Untold 2016 - pe locuri, fii gata, start!

Untold 2016 - pe locuri, fii gata, start!

Anul asta se desfasoara cele mai tari festivaluri si concerte si tu stii asta. Dar unul e Untold, pentru care ti-ai luat bilete de cum s-au pus in vanzare. De atunci si pan-acum ai auzit tot felul de lucruri pe subiect, de la localnicii nemultumiti sau haterii care fac ceea ce stiu ei mai bine. Hateresc.

Cum o viata avem si trebuie s-o traim fericiti, de regula facand ce ne place, hai sa ne concentram pe ce-i musai sa stii daca vii in Cluj intre 4 - 7 august, ca sa-ti faci viata simpla si frumoasa. Cum ar fi transportul, programul si alte chestii pe care le poti face cat timp esti acolo.

 

untold festival 2016 cluj romania 

Foto: Untold FB.

 

Cum ajungi la Untold?

Il ai pe Cloud Rider, un Boeing 747 cu 140 locuri de care ti-am zis aici. Daca ti-e frica de inaltime, autocarul Tarmac Eater porneste din 6 orase diferite. Intotdeauna mai e optiunea masina proprie si personala, iar daca te gandesti ca „sharing is caring” mai gasesti cativa untolderi confrati care sa te insoteasca. Nici trenul nu suna rau daca principala preocupare e distractia si nu concentrarea la volan.

 

Ce trebuie sa faci cand ajungi?

Mergi la una dintre cele 5 case de bilete pentru a-ti schimba biletul sau abonamentul in bratara. Zona in care poti face acest lucru e amplasata in Parcul Central dinspre Opera Maghiara. Daca vrei sa-ti cumperi tichet pentru o zi, tot de aici poti sa o faci. In plus, pe baza ei ai reduceri de pana 50% la cele mai importante obiective turistice din Transilvania. De asemenea, poti plati si cu cardul contactless Untold pus la dispozitie de organizatori.

Sa-ti fie totul mai simplu poti descarca aplicatia din Google Play sau App Store si-ti creezi propriul program sa nu ratezi vreo unul dintre oamenii pentru care ai venit.

 

 

Cum te deplasezi in timpul festivalului in oras?

Cum circulatia e restrictionata pe Aleea Stadion, strada George Cosbuc si pe Splaiul Independentei, traseele se modifica astfel:

- Tramvaiele 101 si 102 sunt inlocuite cu autobuze care circula pe linia 101A prin Piata 14 Iulie - strada O. Goga - Splaiul Independentei - G. Baritiu - Strada Horea;

- Linia 30 circula deviat: dus Piata 14 Iulie, pe strada O. Goga - Splaiul Independentei - G. Baritiu - Piata M. Viteazul - Strada Cuza Voda - Bulevardul 21 Decembrie 1989; intors Bulevardul 21 Dec. 1989, pe Strada Reg. Ferdinand - G. Baritiu - Splaiul Independentei - Strada O.Goga - Piata 14 Iulie;

- Linia metropolitana M26 este deviata pe strada Garibaldi in Piata 14 Iulie, capat de linie.

 

Nu ai probleme nici cu traseele de noapte:

- linia 6 de troleibuze: strada A. Vlaicu - strada Bucium;

- linia 25 de troleibuze: strada Unirii - strada Bucium;

- linia 30 de autobuze: Bulevardul 1 Decembrie 1918 - strada A. Vlaicu;

- linia 46 de autobuze: Cartierul Zorilor - Piata M. Viteazul;

- linia M26 de autobuze: Floresti Cetate - Piata 14 Iulie.

 

Frecventa depinde de intervalul orar: 23:00 - 04:00 aproximativ 30 de minute, 04:00 - 05:00 intre 8 si 10 minute, iar linia M26 circula din ora in ora.

In jurul orei 04:00, cand se termina party-ul, 6 si 25 te asteapta in statiile Memorandumului, Spitalul de copii si Agronomia, iar M26 in statia Sala Sporturilor.

Tonetele de vanzare bilete si abonamente de pe strada Memorandumului si Motilor sunt deschise non-stop, iar o calatorie pe timp de noapte te costa 3 lei si un abonament pe toate liniile 1 zi - 12 lei. Le poti cumpara de la conducatorul auto, personalul de control din statii, tonete sau TVM-uri.

 

Exista parcari?

Aici ai 3 alternative, gratuit sau cu plata:

  • Gratuit: Parcarea de la SUN de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142 (langa intrarea in parcarea Cora) cu 1000 de locuri;
  • Cu plata: Parkingul Primariei Municipiului Cluj-Napoca de pe strada Motilor, nr. 3-5 cu 382 de locuri de parcare (intre 19:00 - 07:00 1 Leu/masina); Parkingul Multiplex Leul de pe strada Ploiesti, nr. 6-8 cu 400 de locuri (3 lei/1h, 15 lei/zi, 50 lei/4 zile).

 

Si totusi... PROGRAMUL?

Vezi mai jos:

untold festival 2016 program day 1

 

untold festival 2016 program day 2

 

untold festival 2016 program day 3

 

 

P.S. Ai Wi-Fi cat cuprinde si-am auzit ca Shoteria si Calif vor fi aici (wink wink).  Sa nu uitam de imn pe care-ai face bine sa-l stii pe dinafara:

 

Distribuie