• Share

Vamaia: Plaje pe val in sezonul estival 2014, intre Mamaia si Navodari

Vamaia: Plaje pe val in sezonul estival 2014, intre Mamaia si Navodari

 

Litoralul romanesc pare a-si fi regasit farmecul, atragandu-i din nou pe cei care nu mai suportau aglomeratia si dimensiunea kitsch din Mamaia, dar si pe vamaiotii care nu mai regasesc farmecul de odinioara in statiunea lor preferata. Portiunea de litoral care se intainde la nord de Mamaia spre Navodari a devenit una dintre cele mai cautate in acest sezon. Motivele sunt irezistibile: plaje intime si chochete, preturi mult mai mici decat la Mamaia si acel iz de salbaticie demn de Vama si 2 Mai-ul din alte vremuri.

 

Peste proaspat gatit pe plaja, petreceri pana in zori, activitati precum kite-ul sau echitatia, umbrele de stuf si puf-uri colorate, panze albe care se leagana nestingherite in vant, camping - iata cateva dintre tentatiile zonei pline de plaje mici, pe care nu-ti mai ramane decat sa le descoperi.

 

 

plaje 2014 mamaia navodari 

 

 

Oha Beach

 

A fost hitul verii trecute si a intrat intr-un nou sezon estival. Cand nu rasuna muzica, exista inclusiv teatru pe plaja. Ah, si sa nu uitam de filmul din fiecare joi, cu intrare libera si popcorn din partea casei. Plus ca, pentru cei care vor sa mearga cu cortul la mare, Campingul Pescaresc e foarte aproape si deloc scump.

 

 

Plaja El Comandante

 

Fanii El Comandante pot avea parte de atmosfera specifica locului chiar si la Navodari. Si daca esti in trecere miercurea, e cazul sa stii ca e ziua berii: intre 21.00 si 01.00, de 15 lei, bei cata bere vrei...

 

 

 plaje 2014 mamaia navodari

 

 

Playa Papaya

 

New entry al verii, Papaya e locul in care poti manca peste proaspat pe gratar, savurat pe puf-urile portocalii, sau te poti da in leagan langa barul cu lemnarie vopsita in culorii vii. E rost si de kite si alte sporturi marine.

 

 

Plaja Rapana

 

La Rapana rockerii pot gasi un colt de litoral unde se pot simti excelent. Exista si spatiu de joaca pentru copii si, mai nou, o plaja cu butoaie si chitari rasunand pe plaja.

 

 

Curacao Beach

 

Si la Curacao pestele se gateste proaspat, iar daca sunteti pasionati de cai, e posibil sa faceti si echitatie.

Distribuie