• Share

Weekend in Vama Veche: unde mancam bine si unde ne distram copios

Weekend in Vama Veche: unde mancam bine si unde ne distram copios

 

Fie ca am crescut cu indemnul Salvati Vama Veche, fie ca abia o descoperim, Vama ramane una dintre cele mai populare destinatii ale litoralului autohton. Sunt multi cei pentru care Vama nu mai e ce a fost si e adevarat ca in ultimii ani, o data cu asfaltarea ulitei satului, bate un vant mainstream dinspre Vama. Dar chiar si asa, daca va pregatiti de un weekend sau de o mini-vacanta in Vama, ar trebui sa stiti unde se mananca cel mai bine si unde se petrece la fel de bine.

 

 

Mancare & relaxare

 

 

vama veche 2014 

 

 

Sandalandala

 

Vom incepe cu cel mai nou loc din Vama, dar si cel mai apreciat. Sandalandala a fost conceput pe ideea de camping, dar unul tematic. Asa ca, fie ca stati la cort ori ba, va puteti descalta de griji, relaxandu-va la terasa, unde puteti incerca si o pizza sau o portie de paste. Iar punctul forte al locului ramane tot decorarea baii, care va fi decretata, fara doar si poate, cea mai tare din Vama.

 

Amphora

 

Poate deveni barul preferat de relaxare pe plaja in Vama Veche. Exista inclusiv canapele si e un loc unde te-ar putea prinde rasaritul, lejer.

 

Cherhana

 

Daca vrei sa mananci peste proaspat si preparate din peste, aici e locul unde trebuie sa ajungi. Singura problema e ca se asteapta destul de mult, dar in Vama timpul se dilata, asa ca nicio graba.

 

La Canapele

 

Cei care merg frecvent in Vama, ne-au spus ca daca vrei sa mananci gustos si deloc piperat, merita sa dai o tura pe La Canapele, iar frigaruile de pui nu trebuie ratate.

 

 

Dans & distractie

 

 vama veche 2014

 

 

Expirat - Deschis in weekend!

 

 Expirat-ul ne anunta ca au deschis in weekend si ca Matei si Luca sunt cei care vor incinge spiritele mai ceva ca shot-urile in acest punct de referinta al Vamii.

 

 

Sin Summer

 

Cei de la Goblin pun la cale un alt weekend de concerte in Vama. Prin urmare, astazi ii veti putea asculta pe CTC - adica DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu si Chimie Oficial, iar sambata va sta sub semnul celor de la Les Elephants Bizarres, Gojira & Planet H. Bilet: 10 lei.

 

 

24/7

 

Nu putem sa plecam din Vama fara sa trecem pe la Molotov, care ne ademeneste cu un meniu lejer, de vara, dar si cu promotia: 1+1 for free Jager shot si 1+1 for free Jager longdrinks.

 

 

Grimus Live

 

Ar fi o idee buna sa treceti si pe la Papa la Soni, care implinesc 10 ani si sarbatoresc sambata, cu un concert Grimus. Intrare: 20 lei.

 

 

School's out for summer

 

Vacanta de vara a inceput oficial, iar evenimentul va fi marcat sambata La Pescarie pe ritmurile lui Charlie Boy pana in zori.

Distribuie