• Share

Ziua Americii: Cum petreci american style pentru o zi la Bucuresti

Ziua Americii: Cum petreci american style pentru o zi la Bucuresti

 

De 4 iulie cand americanii sarbatoresc Ziua Independentei, sfaraie hamburgerii pe gratare, iar cerul se umple de artificii. Ziua SUA nu ramane in niciun caz nesarbatorita ca la carte de catre americani, cu tot alaiul de steaguri si palarii. Iar daca sunteti fani, nu inseamna ca nu ne putem misca prin Bucuresti american style pentru o zi, chiar daca nu avem zgarie-nori sau suburbii ca The Hamptons.

 

 

4 iulie bucuresti 2014 

 

 

Ca sa petreci bine, trebuie sa mananci bine, prin urmare 4 iulie ar trebui sa fie o zi din meniul careia nu trebuie sa lipseasca burgerii. Si nici berea. Ii poti incerca pe cei de la Beautiful, Hard Rock Cafe sau BurgerBar.

 

Ar fi trist sa treaca 4 iulie fara un film, sau chiar un serial. Daca vei fi intr-un mood mai lenes, iti poti chema prietenii acasa, la o bere si un maraton House of Cards. Dar noi iti recomandam sa incepi seara cu un film, dar nu chiar cu unul de Hollywwod, ci cu unul si mai interesant: un thriller filmat in America si regizat de un european - Blood Ties, r. Guillaume Canet. (cronica aici).

 

La caderea noptii vei fi, desigur, gata de petrecere si bine faci, pentru ca vei avea de unde alege. Asta daca nu vei hotari sa ramai totusi acasa pentru a te delecta cu Henry Miller ori Truman Capote.

 

 

Ziua Americii la Red Angus Steakhouse

 

Cum sa petreci Ziua Americii mai bine decat in compania unui american? La Red Angus Steakhouse pe ritmurile de blues si jazz live ale lui Brent Melancon, te vei putea bucura de ofertele speciale la aripioare, burgeri si bere.

 

 

4th of July Friday Party

 

Daca va hotararati sa mergeti la Old City nu trebuie decat sa va imbracati de party, pentru ca de parada si artificii se ocupa ei. 

 

 

4th of July - Independence Day

 

Ramanem in Centrul Vechi si poate decidem sa dam o tura si pe la Deja Vu, pentru ca si ei sarbatoresc.

 

 

Gaia Does America

 

Gaia nu putea sa rateze un asemenea eveniment, iar petrecerea incepe, clasic pentru ei, joia, pe 3 iulie. Tot ce aveti de facut: Party like Americans!

 

 

Teddy Bear Pool Party - Jozif

 

Aici izul american va fi dat de piscina de la Daimon Club, iar muzica va fi electro cu Jozif, Adrian Eftimie, Teddy Bear, Charlie Boy si OK Corral. Intrare: 20 lei/inainte de miezul noptii si 30 lei/dupa.

 

 

4th of July

 

Cei de la Princess Summer Club promit multe dintre ingredientele unei petreceri autentice americane: artificii, foc de tabara, sampanie. Iar intrarea la petrecere este libera. Ah, si inca ceva, petrecerea este la Mamaia, dar asta e un detaliu, nu-i asa?

 

 

It's Frantastic

 

Si, daca tot ati ajuns la Mamaia, nu puteti rata nici petrecerea celor de la Fratelli, care av sta sub semnul stelutelor, dar si al dungilor, iar de muzica si animatie se vor ocupa DJ Johnny DaMix & MC Silviu Andrei.

Distribuie