• Share

5 lucruri de facut de luni pana vineri in Bucuresti: 20 - 24 iunie

5 lucruri de facut de luni pana vineri in Bucuresti: 20 - 24 iunie

 

Weekend-ul s-a prelungit, tu esti odihnit si pornesti spre:

 

 

Luni:

Hai la un spectacol cocktail de miniaturi umoristice, Filarmonica de Comedie. Radu Gabriel iti aduce cateva scenete si minaturi satirice, din TV pe scena de teatru, unde poti interactiona cu actorii Marius Florea Vizante, George Ifrim, Leonid Doni sau Mihai Muntenita. Cadrul difera, la fel si problemele: muncitori filosofi, milionari excentrici, vecini certareti, omul care vine din provincie la capitala in speranta unui trai mai bun. Toate la Teatrelli – theatre, music & more, de la 19:00. Bilete poti cumpara din reteaua eventim.ro.

 

Marti:

Azi, de la ora 20:00, in Piata Constitutiei vin Queen & Adam Lambert. N-ai cum sa lipsesti de la  asa eveniment, mai ales dupa cate ai citit aici. Si cum ai auzit ca s-au pus biletele in vanzare, ti-ai si cumparat. Iti intelegem entuziasmul si abia asteptam show-ul. Speram doar sa nu mai avem parte de o experienta a la Maroon 5. In cazul in care n-ai bilet, dar ai noroc sa mai gasesti, eventim.ro.

 

 

Miercuri:

Vii in Tribute, unde Teodora Enache isi lanseaza noul album, Transfiguration, produs de Benny Rietveld, basistul si directorul trupei Santana. E un mix intre jazz, muzica traditionala romaneasca si evreiasca, creatii originale. Teodora a luat Premiul de Excelenta pentru cea mai importanta contributie internationala a unui muzician roman de jazz, asa a ajuns sa il cunoasca si sa colaboreze cu celebrul producator. Incepe la 21:00, iar bilete gasesti pe iabilet.ro.

 

Joi:

Iti place improvizatia si mergi la Atelier de teatru, la Alandala. Nu doar ca te distrezi, dar iti si dezvolti imaginatia, creativitatea, memoria, ai o dictie mai buna si iti faci prieteni noi. Doar cateva dintre beneficiile aduse de cele doua module predate de Ioana Perescu, doctorand la UNATC. De la 19:00 la 21:30.

 

Vineri:

La Arenele Romane, de la 22:00, incepe Amnesia Present. Un concept de petrecere cum numai in cluburile din Ibiza intalnesti. Pentru ca trebuie sa stii pentru cine vii, din line-up fac parte Matthias Tanzmann, Cuartero, Mar-T, Premiesku si Cosmin Horatiu. Daca ai sub 18 ani, mai degraba mergi la un film sau iesi la un suc cu prietenii. Pretul unui bilet variaza de la 30 Lei – 50 Lei, in functie de categorie, si le poti cumpara de pe livetickets.ro si bilete.ro.

 

Distribuie