• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 12 - 16 septembrie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 12 - 16 septembrie 2016

 

Concerte, fotografie si film

 

Se presupune ca weekend-ul e relaxant si iti da forte proaspete pentru o noua saptamana. Stim cu totii cu nu e asa si uneori te simti mai obosit decat erai vineri. Dar cum cui pe cui se scoate, Orasul Meu vine cu recomandari pentru a combate oboseala de peste weekend cu evenimente alese pe spranceana:

 

Luni - Holograf

Beraria H sarbatoreste doi ani de la deschidere, asa ca i-a chemat pe Holograf sa iti cante cum stiu ei mai bine. Ii acompaniezi cu o bere nefiltrata si alte bunataturi de prin meniu. Incepe la 20:00, iar preturile biletelor variaza in functie de categorie: 85 Lei - categoria A, 55 Lei - categoria B si 35 Lei - categoria C.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 12 - 16 septembrie 2016

Foto: Beraria H FB.

 

Marti - Love Hertz

Control iti aduce Love Hertz, un concert session cu trupa de Soulful House to Goa. Ai auzit de ei prima data daca ai fost anul trecut la Waha Festival. Anul asta, in cadrul aceluiasi festival, au lansat concertul „Step Inside”. Cine sunt baietii? Alex la chitara si synth, Michael Acker la bas si moog, iar invitati sunt Marcel Moldovan la tobe, Ghassan Bouz si Claudiu Buna la percutii, Cristi Anca la synth si chitara. De la 21:00, iar taxa de intrare este 10 Lei. In plus, ai 50% discount la bar dupa ora 22:00 (wink wink).

 

Miercuri - Alternosfera

Dupa cinci albume lansate si un EP, Alternosfera vine in premiera la Hard Rock Cafe. Moment pe care nu trebuie sa-l ratezi daca ai pretentii de fan al trupei. Organizatorii s-au asigurat sa nu ai mese in fata scenei, pentru o experienta cat mai dansanta. Bilete gasesti pe iabilet.ro, 80 Lei - cu loc la masa, 50 Lei - in picioare. Incepe la 21:30.

 

 

Joi - Prin Bucurestiul Meu

Incep Zilele Bucurestiului, asa c-ai face bine sa-ti sarbatoresti orasul care te gazduieste. Doar petreceti momente frumoase impreuna in fiecare zi, chiar daca iti mai scoate peri albi cateodata. E ca-n relatii. Mai o tachinare, mai o discutie, doar doar n-o interveni monotonia si plictiseala.

Asa ca te prezinti la sediul creart, in Piata Alexandru Lahovari, numarul 7, la expozitia de fotografie „Prin Bucurestiul Meu” a Danei Stefanescu. E deschis intre orele 10:00 - 18:00, iar intrarea e libera.

 

Vineri - Noaptea Alba a Filmului Romanesc

La Muzeul Taranului Roman, de la 20:00, se da startul Noptii Albe a Filmului Romanesc. Aici incepe, dar continua la Sala Elvira Popescu, Casa Artelor, Parcul Titan, Parcul Crangasi, J’ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru si Make a point. Ai filme clasice, de fictiune si documentare, premiate in marile festivaluri, thrillere, drame sau comedii in avanpremiera sau in proiectii speciale. Printre ele, Sieranevada, proiectat la Cannes si propus la Oscarul pentru Cel mai bun film strain, Ilegitim, Bucuresti NonStop si o selectie de scurtmetraje. Programul il gasesti mai jos, iar intrarea este libera.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 12 - 16 septembrie 2016

Foto: romfilmpromotion.ro

Distribuie