• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 29 august- 2 septembrie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 29 august- 2 septembrie 2016

Toamna se apropie, concediile se termina, Bucurestiul te asteapta. Si ca sa vezi ca Orasul Meu stie cum sa te primeasca, iti povestim in cele ce urmeaza care sunt motivele de bucurie de saptamana aceasta.

Luni - Infinitea Music InFusion – Nud Jazz Duo

 

Sursa foto: Nud Jazz Duo FB

 

Cum sa nu iti mearga bine toate cele 7 zile care urmeaza daca iti incepi periplul prin interval cu jazz? Nud Jazz Duo te asteapta la Infinitea, de la ora 20:00, cu slagarele anilor ’60, ’70, cantonete si clasice ale anilor ’50 din SUA. Pianist, compozitor si aranjor este Albert Tajti, iar voce Catalina Beta.

Un bilet e 25 de lei, iar rezervari poti face la telefon: 0723 175 300 (L - V de la ora 14:00, S - D de la ora 12:00).

 

MartiSeara de film 20 / Vicky Cristina Barcelona

 

 

In cazul in care, prin absurd, nu ai vazut Vicky Cristina Barcelona e momentul evident sa o faci. O sa intelegi cum dragostea nu este mereu de inteles si ghici, treaba asta o sa te bucure. Cadrul este Gradina Floreasca si ora 20:30. Te costa doar inchiriatul castilor - 10 lei, pentru ca aici ai parte de conceptul silent cinema. Adica sunetul se da la bucata, doar in casti.

 

Miercuri - 3 Desparţiri de Remi de Vos

Teatrul e alegerea din seara asta si nu e una random. Cu totii am trecut prin despartiri si, din pacate, ori de cate ori se intampla e greu, dureros. Dar nu trebuie sa fie asa. Du-te sa vezi 3 Despartiri de Remi de Vos la Godot Cafe-Teatru ca sa iti dai seama ca mereu e ceva amuzant de gasit in orice situatie.

Un bilet costa 25 de lei.

 

 Joi - Delia & The Band

 

Sursa foto: Delia FB

 

Indiferent de gusturile muzicale, recunoaste ca Delia nu te lasa rece. Nu are cum. Artista stie ce inseamna un show puternic si acum ai si ocazia sa o vezi live la Hard Rock Cafe. Ai loc si de dansat, asa ca arata-ne tuturor ca ii stii piesele atat audio, cat si vizual.

Un bilet fara loc este 50 de lei, in fata scenei, pe ringul de dans, iar unul la masa este 85 de lei. Te decizi cum vrei sa petreci si iti cumperi accesul din reteaua iabilet.ro.

 

Vineri - Hangover Memories / Reopening PARTY

 

Sursa foto: Hangover Club FB

 

Hangover Club deschide vineri sezonul de party-uri cu BLOC PARTY 132 w/ DJ OLDSKULL & RAS T. Bine, continua si sambata cu HANGOVER 2 4 7 w/ ASSAN. Alege, danseaza si vezi ce iese.

Daca ai peste 21 de ani, accesul e gratuit dar trebuie sa ai grija pentru ca e cu dress code smart casual. Te simti pregatit pentru asta?

Distribuie