• Share

Bosquito, Agenda Bio si Re:start Kran

Bosquito, Agenda Bio si Re:start Kran

Top 3 evenimente ale weekend-ului 13 - 15 ianuarie 2017

Bosquito - Sa nu spui ce-am facut aseara!

Arenele Romane, de la ora 19:00, te primesc cu bratele deschise in seara asta pentru un concert mare si tare Bosquito. Daca iti era dor de baietii care te animau prin disco pe ritmuri latino in anii 2000, poti sa-ti retraiesti bucuria asa cum nu mai sperai sa se intample vreodata. Evenimentul se cheama „Sa nu spui ce-am facut aseara!”, si ii are ca invitati pe Roman Iagupov (Zdob si Zdub), Mircea Baniciu, Kempes, Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Despot, Dj Hefe si Andrei Cebotari (Zdob si Zdub).

Un bilet in ziua concertului costa 70 de lei la Golden Circle si 50 de lei accesul general. Te lasam cu un remember muzical, pentru situatia in care n-ai fi decis de participi la event.

Agenda Bio - pentru un stil de viata sanatos si fericit

Intreg weekendul acesta il poti dedica sanatatii tale, ca de cand tot planuiai. Acum ai si un mediu organizat unde poti face asta. Agenda Bio - pentru un stil de viata sanatos si fericit este un eveniment dedicat stilului de viata sanatos, si aceasta editie, in mod special, DETOX-ului. Ca tot abia au trecut sarbatorile de iarna imbelsugate in calorii. Daca ai chef sa vezi ce ar trebui sa mananci ca sa te simti mai bine, ce produse sunt folositoare trupului tau si cate si mai cate, vino sambata sau duminica la Casa Universitarilor, de la ora 10:00.

Intrarea pentru un adult este 8 lei, iar pentru copiii pana in 14 ani este gratuita.

Re:start with Baby Ford, San Proper, Priku & Suciu at KRAN

KRAN ignora vremea de afara si te invita la un party de inceput de an asa cum iti doresti, Re:start with Baby Ford, San Proper, Priku & Suciu at KRAN. Underground sounds si visual elements pe sufletul tau, ca sa iti vina inima la loc si sunetul in ureche.

Bilete 40 de lei in avans si 50 de lei la intrare.

 

 

Distribuie