• Share

Bucharest Art Week, Color: Sushitech Label Night si Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Bucharest Art Week, Color: Sushitech Label Night si Noaptea Devoratorilor de Publicitate
Ce-ti povesteam. Foto: Octav Dragan

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 7 - 13 noiembrie 2016

Toamna lui 2016 pare a fi cea mai putin bacoviana dintre toate. Cu adierile ei de vant calai, care mai mult mangaie decat biciuiesc, cu dansul frunzelor colorate care nu te lasa pana nu le faci un GIF demn de Instagram si poze cat sa ai de laudat prin News Feed. Unde mai pui trilurile care-ti completeaza perfect pauzele melodiei din casti?

E frumoasa si-ti da atata energie cat sa fii la toate evenimentele de top din oras: Lectia Naturii de la Bucharest Art Week, party Color: Sushitech Label Night si Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Bucharest Art Week: 7 - 12 noiembrie

Curatorii, artistii contemporani si teoreticienii au pornit de la poetic si abstract pana la investigativ si documentar pentru a surprinde tema editiei de anul acesta a BAW: Lectia naturii.

Oana Tanase, curatoarea evenimentului, spune ca

intentiile acestei propuneri curatoriale [...] sunt acelea de a explora [...] felul in care o serie de practici artistice extrem de diverse, laolalta cu observatii si cercetari de natura filosofica, pornesc de la sau/si se opresc la natura, o dezgolesc, o interogheaza, o imagineaza potrivit unor noi scenarii.

Expozitii, vernisaje, prezentari, lansari de carte si catalog te asteapta la Tranzit, Cerefrea, Universitatea de Arte si Galeria Posibila.

Printre participanti se numara Noa Bronstein, Rob Carter, Nicu Ilfoveanu, Jacob Korczynski, Stefan Rusu, Cristina Bogdan & V. Leac, Matei Caltia, Florin Ghenade si multi multi altii.

Intregul program il poti vedea aici

COLOR: Sushitech Label Night - Efdemin, Thomas Melchior

Vineri, 11 noiembrie, in Guesthouse, se aude house-ul labelului berlinez Sushitech: beat-urile electro renascentiste ale rezidentului Panorama Bar, Efdemin, ritmurile minimal house ale mentorului Thomas Melchior &Baaz si noul alter ego, Eric Miller.

Livio & Roby si Crihan sunt nelipsititi de pe scena COLOR, care se deschide incepand cu ora 22:00. Accesul se face pe baza celebrului card si te costa 40 Lei. Nu-l ai si nu stii de unde sa faci rost? [email protected].

Pentru incalzire, te lasam cu:

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

A 21-a editie a eventului se desfasoara, la fel ca si anul trecut, la Beraria H. In speranta ca anul acesta va fi lipsit de cunoscutele probleme organizatorice, vii sambata, 12 noiembrie, sa afli ce se mai intampla in publicitate si care sunt noutatile din domeniu. In plus, putin networking nu strica niciodata.

Micutzu deschide noaptea cu un stand-up comedy, urmat de cele patru calupuri de spoturi publicitare internationale, prezentate in premiera in Romania.

Pretul unui bilet variaza intre 50 Lei - categoria A, in fata ecranului principal, cu loc la masa, si 35 Lei - categoria B, acces general, cu loc la masa.

Distribuie