• Share

Ceva teatru, dar si multe party-uri

Ceva teatru, dar si multe party-uri

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 23– 27 ianuarie 2017 

Luni - Cafeneaua 

Nu stim altii cum sunt, dar noua de place din cand in cand sa cadem in melancolie. Dar ca sa nu ramanem doar cu ea in suflet, vrem sa si cugetam despre firea umana alaturi de altii. Cel mai bine ne iese la teatru. In Cafeneaua ai parte de discutii despre iubire, temeri si dezamagiri, diseara de la ora 20:00 la TNB. Ai ocazia sa ii vezi pe Emilia Popescu, Dana Dogaru si Horatiu Malaele.

Un bilet costa 100 de lei.

Marti - BRUM - lansare EP

Ora 21:00, Control, muzica. BRUM lanseaza EP-ul "The Spot" pentru ca se afla in plin turneu de promovare. Unde mai pui ca daca e marti, in Control totul e la jumatate de pret, ceea ce ne place.

Intrare este 10 lei de caciula.

Miercuri - Artists Talk 

La cat suntem inconjurati de artisti si arta, nici nu mai stim sa identificam ce e pe bune si ce nu. Asa ca Artists Talk, ca sa incercam sa intelegem mai bine ce se petrece in problematica eticii in creatia artistica. Co-productia ARCUB si Asociatia Piese Refractare, realizata de Gianina Carbunariu, pune multe semne de intrebare. Daca vrei sa afli si niste raspunsuri, fugi la ARCUB, pe 25 sau 26 ianuarie de la ora 20:00.

Bilete poti sa iei de la fata locului sau de aici sau bilet.ro pentru 35 de lei, promotie 1+1.

Joi - Big Bad Bass Vol. 2 - Gojira & Planet H

E joi si deci aproape gata saptamana. Iesi ca sa te distrezi ca na, vinerea e oricum compromisa ca nivel de energie pro-munca. Gojira & Planet H iti aduc Big Bad Bass Vol. 2 de la ora 22:00 in Kulturhaus si incepe haos-ul. Intrarea e libera.

Vineri - Future Techno Heroes

Party-ul continua azi la Casa Presei cu Future Techno Heroes de la ora 23:00. Line-up-ul e urmatorul: Egbert, Fabio Florido, Mircea Ivan si Cosmin Horatiu.

Bilete gasesti in pre-sale pentru 30 de lei, la fata locului pentru 40 de lei inainte de ora 1 si pentru 50 de lei dupa aceasta ora. Asa ca hai sa techno!

Distribuie