• Share

Evenimente cate vrei pentru o saptamana ca o vacanta

Evenimente cate vrei pentru o saptamana ca o vacanta
Sursa foto: Flickr

Luni

The Bad Plus la Jazz Nouveau

Jazz american la cativa pasi de noi? Nu-i problema, vin cei de la The Bad Plus in Romania si se opresc direct in Control, la ora 20:00.

Biletele costa 50 lei si pot fi cumparate de la intrare.

Share a Pair of Sneakers

Marti e ziua de facut bine, iar cei de la Sneaker Industry iti zic si cum. E al doilea an in care organizeaza o strangere de imbracaminte si incaltamimte care vor fi donate oamenilor din zonele defavorizate.

Pentru fiecare donatie, primesti un voucher de 100 lei. Poti trimite lucrurile sau sa le aducei personal pe strada Horatiu, numarul 20, sector 1, Bucuresti. Ataseaza pachetului adresa ta de e-mail, daca vrei sa primesti voucherul.

Miercuri

Miercurea Mintilor Creative

A trecut Black Friday si nu ai reusit sa prinzi nicio reducere? UniCredit a pregatit special pentru tine o zi in care poti #CumparaLocal de la business-urile creative. 

Intri pe www.miercureamintilorcreative.ro, vezi ce designer roman iti place si alegi intre haine, obiecte de decor, bilete la teatru sau cosmetice. Sa stii ca unii dintre participanti te asteapta si in showroom-ul lor cu surprize, asa ca intra pe site si vezi ce oferte au pregatit. Unele sunt si la jumatate de pret.

Joi

Mahony invites Seth Troxler at Kristal Club

E joi, e distractie in oras! Noi te sfatuim sa mergi in Kristal, la Mahony invites Seth Troxler, o sa merite.

Biletul costa 70 lei si poate fi cumparat de aici.

Vineri

E 1 decembrie, deci avem o zi plina.

De la traditionala parada de Ziua Nationala, poti da o fuga la Targul de Craciun sa vezi ce se mai poarta in materie de cadouri, iar mai pe seara te asteapta un concert cum numai Subcarpati stiu sa faca, la Arenele Romane.

Sambata

Bucharest Short Film Festival 2017

A venit iarna si credeai ca nu o sa mai poti merge la festivaluri de film in Bucuresti? Gresit!

Bucharest Short Film Festival are loc in perioada 2-6 decembrie la Cinema Muzeul Taranului si o sa poti vedea peste 80 de scurtmetraje din 35 de tari, chiar din Macao sau Sierra Leone.

Un bilet costa 10 lei si poate fi cumparat de aici.

Duminica

Visual Art Fest

Intr-un weekend prelungit merita sa vezi cat mai multe lucruri cool. Cum ar fi sa mergi la un festival dedicat artelor vizuale.

La Visual Art Fest de la Romexpo vor fi organizate ateliere de Arta Digitala, Suprafete Interactive, Video Mapping, Gaming, Arta Decorativa (lemn si sticla), Desen 3D, Imprimare 3D. Unde mai pui ca vin sa cante cei mai tari artisti romani.

Intrarea e libera.

Distribuie