• Share

Folk You, Schiller, Noaptea creatorilor si designerilor

Folk You, Schiller, Noaptea creatorilor si designerilor
Foto: Schiller FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 21 - 23 octombrie 2016

Weekend-ul asta cutreieri Bucurestiul in lung si-n lat pentru Gala Folk You, Schiller si Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs.

Gala Folk You:

Astazi vii in Piata George Enescu. De la ora 17:00 incepe a VI-a editie de Folk You cu un line-up deschis de Arthur, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Dinu Olarasu, Camioane in multime si delirul incepe cu Alexandru Andries, The Kryptonite Sparks, Adrian Despot & Cezar Popescu de la Vita de Vie, Kempes si Compact.

A doua zi continua si ea cu nume mari precum Folk frate, Alina Manole, Antract, Krypton, Byron, OCS si Cristi Minculescu & Iris.

Iti lasam aici si-o melodie proaspata ca painea calda:

Schiller:

N-ai cum sa nu stii I Feel You. Asa ca te-ai bucurat cand ai auzit ca Schiller vine pentru prima data in Romania si ai dat fuga sa-ti iei bilet pentru 22 octombrie. Stii deja ca show-ul va fi mai mult decat spectaculos si noul album „Future” nu poate fi decat bun cu versurile si vocile celebrelor Sharon Stone si Cristina Scabbia. Iar asta o confirma pozitia I din topurile muzicale din Germania.

Alaturi de ele mai sunt Emma Hewitt, Samu Haber, Keta, Arlissa, Maggie Szabo, Tawgs Salter si Sheppard Solomon.

Ce vei auzi pe scena Salii Palatului? I Feel You, Smile, Liebe, You, I’ve Seen It All, For You, I Miss You si multe multe altele.

P.S. For You e scrisa de actrita Sharon Stone. ;)

Bilete inca mai gasesti pe eventim.ro daca nu ti-ai luat din timp, iar pretul variaza intre 59 - 199 Lei, in functie de categorie. Incepe la ora 20:00, insa intrarea e permisa de la 19:00.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs:

27 de oameni veniti din arii de design de produs, creatie de produs unicat, sculptura, design multimedia, arta vizuala contemporana si graphic design te ajuta pe tine, vizitatorule, sa ai o imagine actuala a designului de produs. Intre 19:00 si 04:00 dimineata, la Casa Artelor de pe bulevardul Mircea Voda numarul 5.

Pianistul Alex Racovita si DJ Grobby Anne iti creeaza atmosfera potrivita pentru lucrarile expuse ale Aerobot Level, Atelier KIKU, Brielle Bijoux, Ciprian Ariciu Ceramics, Lemnia, Raicelai, Gamalie, Gabi Toma, Clic-clac, Craft86, Deco Box, Metal Creativ si multi altii, alaturi de cele de la Galeria de Arta Artfooly.

In online intri pe #blanchenuit si vezi momente din timpul evenimentului, postate de opt bloggeri oficiali ai editiei. Intrarea e libera si esti asteptat cu bauturi de la Creative Arts. :)

Foto: Craft86 FB.

Distribuie