• Share

Garou, Caragiale, Cred Ca Sunt Extraterestru, Gaia si Culese din Balkani

Garou, Caragiale, Cred Ca Sunt Extraterestru, Gaia si Culese din Balkani
Foto: Cred Ca Sunt Extraterestru FB.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 31 octombrie - 4 noiembrie 2016

Un snooze, doua snooze-uri, trei snooze-uri si te-ai trezit. Mai greu, dar cu energie si pregatit de o noua saptamana cu lucruri faine de facut: concerte Garou si Cred Ca Sunt Extratestru, festivaluri Culese din Balkani si Bucurestii lui Caragiale sau party de redeschidere in Gaia. Doritor de detalii?

Luni: Garou - Fly me to the Moon

Canadianul al carui nume e sinonim cu „varcolac” iti canta in seara de Halloween sub clar de luna la Sala Palatului de la 19:30. Dupa Montreal, New York, Tahiti, Kiev si Moscova, concertul „Fly Me to the Moon” din turneul mondial 2016-2017 ajunge si in Bucuresti. Bilete gasesti in reteaua vreaubilet.ro, cu preturi cuprinse intre 350 - 100 Lei.

Acestea fiind spuse, ii dam cuvantul lui insusi Garou:

Ca artist, esti in legatura constanta cu copilul din tine, cu acea stare de fascinatie pe care o simt acestia cand descopera lumea. Este vorba despre acea fascinatie care ii face pe oameni sa iubeasca viata. Asta este si motivul pentru care imi place sa cant.

Marti: Festivalul Bucurestii lui Caragiale

De pe 1 pana pe 6 ale lui noiembrie ai teatru, muzica si film pe stradutele din Izvor. De la o Scrisoare pierduta, O noapte furtunoasa la Doua lozuri, ecranizat dupa Doua loturi, toate-s ale lui Caragiale. Ti le aduc cei de la Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Studio Amena, Teatrul Evreiesc de Stat si Teatrul Bulandra.

De regia spectacolelor se ocupa regizorii Victor Ioan Frunza, Alexandru Dabija, Gelu Colceag, Doru Ana si multi altii.

Bine-ai face sa te imbraci gros, sa nu te plangi dupa ca ti-a fost frig. Organizatorii au instalat tunuri de caldura in cort, intrarea e libera, iar programul il vezi mai jos:

Miercuri: Cred Ca Sunt Extraterestru

Azi de la 22:00 esti in Expirat. Cred Ca Sunt Extraterestru isi lanseaza primul album full din istoria trupei, asa ca baietii au nevoie de nitica sustinere.

Pe Cristi Anca la chitara si voce, Andrei „Power pe Vinil” Alexandru synth-uri si scratch, Cosmin Lazar inginer de sunet si Para la tobe si drumpad, impreuna cu AFO pe care-l stii de la Subcarpati sau Battle on Arena ii gasesti pe scena in Sala Compresoarelor, Halele Carol.

Joi: NOI

Frecventezi Gaia? Atunci vei fi mai mult decat bucuros/bucuroasa sa afli ca de la 23:00 reincep party-urile care te fac sa-ti suni fostele/fostii in miez de noapte dupa cateva pahare de prosecco.

Se intra pe baza de parola asa ca vezi cum faci s-o afli.

Vineri: Culese din Balkani - Festivalul de film documentar etno-antropologic

Culese din Balkani e la a doua editie si se anunta a fi interesant. De pe 4 pana pe 6 noiembrie, la Muzeul Taranului Roman, in Studio Horia Bernea ai Bathers in regia lui Eva Stefani, Ca o musculita de Ileana Gabriela Szasz, Blocul regizat de Maria Salaru si Dialoguri de balta de Ildiko Zonga Plajas, urmate de sesiuni de Q&A si Carnival King of Europe de Giovanni Kezich si Michele Trentini.

Acestea doar vineri, ca sambata si duminica sunt alte evenimente la fel de tari, cu dezbateri, ateliere si invitati specialisti in antropologie si etnologie. Se incheie cu Ziua Tuicii si Nea Vasile & Taraful de la Marsa, cum se cade si accesul e gratuit.

Distribuie