• Share

Lucruri de facut la aer curat sau conditionat

Lucruri de facut la aer curat sau conditionat
Sursa foto: Flickr.com

5 evenimente in Bucuresti in perioada 17 - 21 mai 2017

Miercuri – Jurjak - lansare videoclip

Saptamana asta e incarcata de evenimente iar unul dintre ele se intampla fix diseara. George Petrosel aka Jurjak isi lanseaza o piesa noua in Expirat, de la ora 21:00. Daca iti place despre om, ai putea sa vii sa il asculti.

Intrarea e 20 lei.

Joi – Astrodom Grand Opening cu Maria Raducanu

Seara de joi se anunta interesanta, cu muzica buna si bucate alese, pentru ca se deschide Astrodom. Invitati cantareti sunt Maria Raducanu si Pedro Negrescu, vestitorii de vara petrecuta pe la terase. Evenimentul incepe de la ora 18:00.

Rezervari la numarul de telefon 0730 630 630 sau pe adresa de email [email protected].

Sursa foto: Astrodom FB

Vineri – BurgerFest 2017

Festivalul cu burgeri e din ce in ce mai mare si mai interesant, de la an la an. Anul asta ai trei zile, de pe 19 pana pe 21 mai, cu 25 de burgerii pregatite sa te uimeasca, bere si muzica, toate la Verde Stop. Si noi credem ca si vremea va fi OK. Programul zilnic e de la ora 17:00 si pana la ora 23:00.

Intrarea pentru o zi e 17 lei, iar abonamentul pentru toate cele trei zile e 49 lei.

Sambata – SHOW OFF Romanian Design Week

Azi incepe o saptamana intreaga dedicata design-ului romanesc: SHOW OFF Romanian Design Week. Toata treaba poate fi explorata pana pe 28 mai, in fiecare zi de la ora 10:00, la Palatul Universul. Si crede-ne, ai ce vedea. Tot ce-a fost mai bun si frumos in oras in ultima vreme a fost adunat de organizatori ca nu cumva sa pierzi ceva.

Citeste cu atentie programul lor, ca sa stii sa ti-l faci pe al tau.

Sursa foto: Romanian Design Week FB

Duminica –Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Sambata sau duminica, cand ai chef si timp, poti sa treci pe la Roaba de Cultura pentru ca e rost de picnic. Vinyl, Rum, Tapas & Wine si Green Revolution te asteapta in zona Pescarus din Herastrau. Ai targuri, ateliere, mancare si muzica fel de fel ca sa vii cu cine vrei si, mai important, sa faci ce vrei.

Distribuie