• Share

Multe evenimente si aproape gratis

Multe evenimente si aproape gratis

Sursa foto: Serile Teatrului Studentesc FB

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 3-9 aprilie 2017

Luni - Serile Teatrului Studentesc

In perioada 3-7 aprilie 2017,  la Teatrul de pe Lipscani, in fiecare seara de la ora 18:00, vezi teatru studentesc. Organizat intr-un festival national, nu asa, dupa cum ar vrea ei, studentii. Asa ca daca ai chef sa vezi ce face noua generatie, poate iti faci timp si treci.

Intrarea este libera.

Marti - Geta Bratescu – Aparitii

Iata ca ai ocazia sa vezi ce face Geta Bratescu in cadrul Bienalei de la Venetia. Si asta marti, de la ora 18:00, in Salonul de Proiecte. Ai ocazia sa discuti despre participare si cu echipa proiectului, ca sa intelegi mai bine ce inseamna Bienala pentru artisti, dar si pentru tara noastra.

Intrarea este libera.

Miercuri – Coma

Lucrurile incep sa devine periculoase de miercuri, mai ales daca a doua zi trebuie sa fii la munca dis-de-dimineata. Coma vine in Expirat de la ora 21:00. Adica ia de aici muzica, cam atat.

Un bilet costa 30 lei in avans si 40 lei la intrare.

Joi -News from Polska

In cazul in care iti plac polonezii (oamenii, nu covrigii) ai ocazia sa-i vezi la Centrul National al Dansului dansand. Au de gand sa faca asta mai multe seri la rand, in perioada 3-9 aprilie, de la ora 19:30. Fiecare zi e ocazie de alt spectacol, deci studiaza sa vezi ce se danseaza cand ajungi tu.

O intrare costa 35 lei (pret intreg) sau 20 lei (pret redus).

Vineri – Golan - Intro

Azi e lansare de videoclip Golan la Arenele Romane. Zenith, parte din albumul Intro, este mare motiv de mandrie pentru trupa pe care o iubesti de vreo 3 ani, deci fii un fan fidel și vezi-l în atmosfera cu fast. De la ora 21:00.

Intrarea e 45 lei in avans si 60 lei la intrare.

Sambata – The Fresh - Subcarpati, Oddisee, Oliver St. Louis, Deeproots

Te intoarcem si azi la Arenele Romane, de la ora 22:00, ca e rost de dans pe ce balans vrei tu. Subcarpati, Oddisee, Oliver St. Louis, Deeproots sunt pe felie, iar tu nu ai de ce sa nu vii sa ii vezi si sa ii asculti.

Un bilet costa 40 lei.

Duminica - Bounty Fair - Editie de Florii

Doua zile de targ de Florii, sambata si duminica, de la ora 10:00, la Casa Universitarilor, te asteapta weekend-ul acesta. Ca sa ai ce cadouri cumpara, dar mai ales ce posta. Creativii romani se aduna ca sa ai tu ce alege pentru cei dragi. Ce frumos!

Un bilet costa 8 lei.

Distribuie