• Share

Muzica, jocuri si filme de incheiat septembrie frumos

Muzica, jocuri si filme de incheiat septembrie frumos
Sursa foto: Facebook Festivalul Luminii

Docuart Fest

Daca esti curios din fire si mereu ai avut o slabiciune pentru Teleenciclopedia, afla ca in perioada 26 septembrie - 1 octombrie are loc in Bucuresti Docuart Fest, singurul festival romanesc dedicat documentarelor de orice gen. Anul asta, 31 de proiectii vor putea fi vazute la Cinema Muzeul Taranului, Stirbei Center, Arcub si Teatrul Macaz.

O sectiune care  iti va lasa ceva urme de melancolie va fi La inceput a fost documentarul, unde vei putea urmari documentarele din studentie ale unor cunoscuti regizori romani, printre care Cristian Mungiu sau Calin Peter Netzer.

Asa ca, daca vrei sa vezi cum si-au inceput cariera regizorii romani premiati la Cannes sau Berlin, sau sa descoperi viitoarea generatie de regizori, fii cu ochii pe programul festivalului aici.

Intrarile sunt libere la toate proiectiile.

Sursa foto: Facebook Docuart Fest

Concert Goran Bregovic

In cazul in care ai chef de niste sarbe, dansuri tiganesti sau pur si simplu vrei sa te zbenguiesti pe ritmuri de petrecere, Goran Bregovic vine pentru a treia oara in Romania pe 29 septembrie si, ca de obicei, o sa rupa scena impreuna cu a lui Wedding and Funeral Orchestra.

Ne asteptam sa se lase cu pantofi tociti, mai ales ca in deschidere vor canta Bosquito si Timpuri Noi.

Pentru ca tot am vorbit despre mult dans, uite o melodie de incalzire pe care mai mult ca sigur o sa o ascultam vineri:

Fii sigur ca mai prinzi bilete de aici:  200 Lei categoria A, 130 Lei categoria B, 100 Lei categoria C.

Bucharest Gaming Festival

Weekendul asta, acrobatiile nu se vor face in arena Circului, ci in terenul de fotbal sau pe campul de lupta, toate virtuale.

Prima editie Bucharest Gaming Festival are loc la Circul Globus in perioada 29 septembrie - 1 octombrie, iar pasionatii de gaming ii pot vedea aici pe cei care dau cel mai bine din tastatura si mouse pe YouTube.

Toata distractia te costa asa:

  • Abonament VIP: 300 ron
  • Abonament acces 3 zile: 60 ron
  • Abonament weekend acces 2 zile: 45 ron
  • Acces general pe zile: 25 ron

 

Festivalul luminii

N-ai mai fost de mult timp prin Parcul Carol? Uite ca Cercetasii Romaniei iti dau acum un motiv, si anume Festivalul Luminii, cu tot felul de instalatii si obiecte luminoase.

Intrarea e libera ca o plimbare in parc, poate iti faci timp pe 30 septembrie sa dai o fuga.

Sursa foto: Facebook Festivalul Luminii

Distribuie