• Share

Om Bun, Grooming, Robin and the Backstabbers, Kulturhaus si Strauss Festival Orchestra Vienna

Om Bun, Grooming, Robin and the Backstabbers, Kulturhaus si Strauss Festival Orchestra Vienna

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 12 decembrie – 16 decembrie 2016

Luni: Gala Folk Om Bun 2016 

Incepe saptamana asa, mai linistit, ca sa nu te epuizezi pana la venirea weekend-ului, cu un concert de muzica folk. De la ora 19:30, la Sala Palatului, ai Gala Folk “Om bun” 2016. De ascultat ai tot ce-i mai bun in materia de gen: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Marius Batu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei si trupa SPAM.

Bilete poti sa iei de pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro, bilete.salapalatului.ro, iabilet.ro si costa intre 50 si 150 lei.

Marti: Grooming

Azi e momentul sa te gandesti la viata si insemnatatea ei urmarind o piesa de teatru. Grooming este despre cautarea sinelui, asa ca daca il simti pe-al tau pierdut, vezi daca te inspira ceea ce observi pe scena. Un spectacol cu multe metafore care te vor face sa reanalizezi existenta umana moderna.

Bilete gasesti pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim pentru 31.5 lei. Rezervari faci la numarul de telefon 0737.904.932 sau pe adresa de mail [email protected] cel putin cu o zi inainte de spectacol.

Sursa foto: Teatrul de Arta Bucuresti FB

Miercuri: Robin and the Backstabbers 

Expirat e locul, ora e 21.00, trupa e Robin and the Backstabbers. Ii stii, iti plac, totul e bine. Ai grija insa ca nu sunt multe bilete puse in vanzare asa ca grabeste-te sa-l iei pe al tau din reteaua iabilet.ro. Unul costa 40 de lei in presale.

Joi: Marea deschidere Kulturhaus

Esti deja la un pas de weekend asa ca poate incepe dezmatul. Mai ales daca se deschide Kulturhaus. Evenimentul incepe de la ora 21.00 dar tu poti sa ajungi cand vrei. E momentul sa ignori ca ai treaba de dimineata si sa dansezi pana la epuizare.

Sursa foto: Kulturhaus FB

Vineri: Strauss Festival Orchestra Vienna

Strauss Festival Orchestra Vienna e in turneu in Romania iar vineri e ziua in care ai ocazia sa o asculti. Sala Palatului, de la ora 20.00, este locul care o sa sune si rasune in sunetele elegante ale muzicii clasice. Concertul este perfect pentru aceasta perioada de sarbatoare in care mancarea e mai buna, muzica mai fina si oamenii niste fiinte cel putin decente.

Bilete gasesti pe bilete.ro.

Distribuie