• Share

SONOR, Bucharest Film Awards si Metalhead Awards 2016

SONOR, Bucharest Film Awards si Metalhead Awards 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 27- 29 ianuarie 2017

SONOR - Moonlight Breakfast, GOLAN & YellLow

Arunca-ti bocancii, incalta-te si tu ca un om si hai la dans. E momentul pentru un party tare sambata de la ora 20:00 la World Trade Center. Moonlight Breakfast, GOLAN live, Yelllow si Chivu vor fi acolo pentru tine, ca sa fie bine. Iti plac toti si stim si noi ca te-ai saturat de iernat.

Bilete gasesti pe iabilet.ro pentru preturi de la 40 la 60 de lei, in functie de cand ti le iei.

Bucharest Film Awards

Tot weekend-ul esti asteptat de la ora 19:00 la Unteatru sau Simbio, in functie de cand vrei sa vezi si sa crezi ca se intampla Bucharest Film Awards. Da, pentru prima data si intaia oara. Ai parte de scurtmetraje si lungmetraje intr-o competitie internationala de film de tot felul: fictiune, documentare, filme experimentale, student films, drama, sci-fi, thriller, comedie, romance, music videos si web shorts. Si cum sunt selectate cu atentie, ai de ce veni.

E gratis de intrat.

Metalhead Awards 2016 - Delain, Sirenia, Bucovina

Pe 28 ianuarie, hai in cortul incalzit de la Arenele Romane ca sa Metalhead Awards 2016. Sunt multe categorii de premiat si niste invitati speciali: Delain, Sirenia si romanii de la Bucovina.

Bilete iei de pe iabilat.ro, Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour sau la fata locului. Accesul general costa 60 de lei, Golden Circle 90 lei. La fata locului accesul general se va face pentru 70 lei, iar la Golden Circle vei putea sta pentru 100 lei.

Intra in mood de acum cu piesa asta:

Distribuie