• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 8 - 10 iulie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 8 - 10 iulie 2016

 

Weekend-ul asta mergem pe sentimente mixate cu dor de munte, ganduri de vara si, drept urmare, cautam o atmosfera ca atare.

 

Ti-am dat o idee despre cum te simti in Expirat si ce trairi te incearca.

Sunt insasi motivele pentru care ar trebui sa vii la party-ul Calin & Zabriskie, Andreea Veder, Andrei Rusu care se tine intre 7 - 9 iulie.

Calin & Zabriskie te introduc intr-o stare hypnotic pop, te poarta putin pe la tropical disco si te lasa in dark electro. Nici Andreea Veder si Andrei Rusu nu te dezamagesc. La Halele Carol. Pe terasa, de la 21:00.

 

Foto: Expirat FB.

 

Stii vorba „Cui pe cui se scoate?” Ei, asa si cu dorul de munte. Cu Dor de munte se trateaza. In Poiana Brasov, la Centrul de Echitatie Speranta.

Si cu muzica buna, clar. De asta organizatorii ti-i aduc pe Alexandra, Cezar, Dan Andrei, Gescu, Kozo, Petre Inspirescu, Piticu, Priku, Vygo & Aleka si Visuals by Cote.

De pe tickets.sunrise.ro cumperi bilete - 50 Lei in avans; 80 Lei - la intrare inainte de ora 09:00, dupa aceasta ora - 40 Lei. Fiecare comanda e limitata la doua bilete si se face doar pe baza unui cod primit din partea oamenilor care se ocupa de eveniment.

Incepe la 22:00, se termina-n zori de zi. Ca povestile bune.

 

 

Ai observat cat de repede trec noptile de vara? Pentru ca stii cum sa le petreci. La EGO Summer Mission. Incepi la apus cu-n cocktail langa pisicina EGO, pe beat-urile lui Denis Ferrer, Moonsound si Radu Cristian si apuci si rasaritul. Tot acolo, dar cu alte simtaminte, nu neaparat reale. Dupa ceva pahare de Prosecco ai crede ca poti cuceri lumea, ceea ce nu-i rau neaparat. Vorba englezului, „you can give it a try”.

De la 21:00, pe 9 iulie, cum am stabilit.

 

Pentru ca suntem de treaba, iti mai dam un pont. Vezi ca pe 10 iulie e si party Cabal. Despre care afli mai multe aici. De la 14:00 in Gradina Botanica.

 

Distribuie