• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 9 - 11 septembrie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 9 - 11 septembrie 2016

 

BAFF, Interval Natural si Second State Showcase

 

In weekend nu-i vreme de stat in casa. Pornesti incet spre party-uri fel si fel, in club sau natura, si mergi la festival de arta, pentru ca nici cultura nu musca. Asadar ai: BAFF - Bucharest Art Film Festival, Interval Natural si Second State Showcase.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 9 - 11 septembrie 2016

Foto: Interval FB.

 

Interval Natural: Cetatea Rasnov, 09-10 septembrie

Aer proaspat si o sesiune de Boiler Room in Cetatea Rasnov. Doua seri, zece artisti si un party de povestit nepotilor. Toate in peisajul de mai sus.

Din line-up fac parte Midnight Operator, Cab Drivers, Sebastian Mullaert, Barac, Thomas Melchior, Onur Özer si multi altii.

Bilete gasesti pe livetickets.ro, iar preturile variaza intre 70 si 110 Lei.

 

BAFF - Bucharest Art Film Festival: Muzeul Taranului Roman, 09-11 septembrie

Editia aceasta a Festivalului de film de(spre) arta ii este dedicata lui Constantin Brancusi si prezinta cele mai bune filme despre arta si formele ei. Alaturi de filme, sunt organizate dezbateri si seminarii pe subiect. Printre ele „Arta publicitara: campaniile si endorserii de cultura”, „Arta de a ne iubi patrimoniul” sau „Brancusi pentru incepatori” si multe altele. Intregul program il gasesti aici.

In Foaier, la expozitia Alinei Gurugta, inspirata din opera lui Brancusi, vezi o colectie de costum neconventional, „De la Coloana Infinitului la rochia nesfarsita”.

Intrarea este libera, iar mai multe detalii afli de pe artfilmfestival.ro.

 

 

Second State Showcase: Kristal Glam Club, 10 septembrie

Sarbatoresti deschiderea Kristal Glam Club cu un party si o noapte lunga de Techno in „cea mai pura forma”, zic organizatorii. Sunt asteptati germanii PAN - POT, Stephan Hinz, Clint Stewart si Mahony. Rezervari iti faci la 0722 795 184, iar pretul unui bilet e 60 Lei inainte de miezul noptii, dupa - 80 Lei pe baza cardului de membru si 100 Lei fara.

Cardul de membru ti-l poti activa pe www.myk.ro/kristalclub.

 

Distribuie